Skip to main content

Sinds een jaar valt de internetverbinding met grote regelmaat uit, overdag 6 a 7 x en rond 18.00 uur, natuurlijk als je het journaal wil volgen, stuitert het tv beeld op en neer en dat duurt tot middernacht. Ook storingvrij TV kijken in de nacht lukt maar ten delen.

Opstarten van experiabox, ontvanger e.d. bieden absoluut geen oplossing!

Alle apparatuur is al vervangen opnieuw opgestart, vanuit KPN de snelheid bekeken, kanalen veranderd en noem maar op…..: ( Ontvangers verzet, Experiabox via andere kamer, via andere stopcontacten alles geprobeerd, helaas om gek van te worden!!

Pffff…… iemand een idee? 

mvg Jeroen

 

Hallo @JeroenQ, welkom op ons forum!

Balen dat je problemen met jouw internetverbinding ervaart. Het is natuurlijk wel bijzonder dat de problemen vaak rond hetzelfde tijdstip beginnen. Mijn advies is om het modem een reset te geven. Houd er wel rekening mee dat dan alle instellingen weer naar de fabrieksinstellingen gaan. Ik ben benieuwd of dit het probleem verhelpt.


Beste Denise,

Van de week contact gehad KPN, afspraak met monteur gemaakt, stond volgende dag op de stoep, stap voor stap alles doorgenomen en doorgelicht, oorzaak gevonden en verholpen. “Roestvorming” door vocht op een printplaat bij binnenkomst van de kabel (ff kort door de bocht 😉 ) Alles werkt weer naar behoren!! Geen storingen en uitval meer gehad….. happy family...


Wat fijn om te horen dat er een monteur langs is geweest en deze het probleem ook heeft kunnen verhelpen. :blush: