Beantwoord

Afstandsbediening defect

  • 4 June 2023
  • 5 reacties
  • 92 keer bekeken

De afstandsbediening van de digitenne werkt helaas niet meer😔. Ik heb vanalles geprobeerd ook van het andere kastje. (Ik heb er 2). Batterijen verwisseld reset gedaan maar niks helpt.

icon

Beste antwoord door Vikash van KPN 5 June 2023, 11:21

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hoi @Joostje1959. Welkom op het KPN Forum! Wat vervelend dat jouw afstandsbediening niet meer werkt. Wil je jouw naam, postcode + huisnummer en klantnummer achterlaten in het KPN Forum profiel en een berichtje in dit topic nadat je dit hebt gedaan? Dan zoek ik voor je uit of ik een nieuwe kan toesturen. Ik hoor graag van je!

Dit heb ik zojuist gedaan. Ik wil ook wel naar een kpn winkel in Eindhoven gaan,of hebben ze daar geen afstandsbediening liggen??????
 

Reputatie 7
Badge +21

Ik kan geen garantie geven dat ze in de KPN winkel in Eindhoven een nieuwe afstandsbediening op voorraad hebben. Ik daarom een nieuwe voor jou aangevraagd. De nieuwe afstandsbediening wordt zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgt. 

Dankjewel 👍🏼

Reputatie 7
Badge +21

Graag gedaan! 😊