Vraag

Abonnement wijzigen naar alleen internet zonder tv maar kan geen medewerker bereiken

  • 19 September 2023
  • 6 reacties
  • 73 keer bekeken

Ik wil mijn abonnement wijzigen van tv & internet naar alleen TV… krijg geen medewerker te pakken dus dan maar op deze manier… kan iemand mij helpen?


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Badge +19

Alleen tv is niet mogelijk.  U zal er altijd internet bij moeten hebben. 

Hi Joep, ik bedoel het natuurlijk andersom, ik zie dat ik een typfout heb gemaakt. Ik wil alleen internet, ik kijk eigenlijk bijna geen tv meer dus acht dat niet nodig. 

Badge +19

O dat kunt u aangeven in mijnkpn.  U kunt daar aanpassen en dan wordt het in werking gezet.

Reputatie 7
Badge +17

Hi @J.vdL! Is het gelukt via je MijnKPN het product tv te verwijderen? Als je nog een ouder pakket hebt kan het zijn dat je hie rniet voor kan kiezen. Bel dan 0800-0402. Dan kan een van onze medewerkers je helpen. 

Hi @J.vdL! Is het gelukt via je MijnKPN het product tv te verwijderen? Als je nog een ouder pakket hebt kan het zijn dat je hie rniet voor kan kiezen. Bel dan 0800-0402. Dan kan een van onze medewerkers je helpen. 

Na het weekend toch pas @Bram_ , nu alleen toch voor storingen???

CC @J.vdL 

Reputatie 7
Badge +17

@JanD juist! Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en zaterdag van 08:00 tot en met 17:00 voor alles dat niet gaat om een storing.