Beantwoord

Dubbele betaling voor Netflix

  • 27 September 2023
  • 1 reactie
  • 95 keer bekeken

goeiemiddag,

ik ben net overgestapt naar KPN glasvezel en heb daarbij ook een abonnement op netflix afgesloten (en mijn oude netflix abonnement bij hen geannuleerd). Tot op vandaag lukte het echter niet om films van netflix af te spelen. Nadat ik vandaag een nieuw abonnement had aangeklikt, klopte het wel. Dit lijkt mij niet juist en ik vrees om extra geld te moeten betalen voor Netflix waar ik al voor betaal. Op uw website zie ik geen optie om een medewerker live te spreken, wat ik erg klantonvriendelijk vind. Hopelijk krijg ik via deze weg helderheid.

met vriendelijke groet,

Stefanie

icon

Beste antwoord door Marcia van KPN 2 October 2023, 14:45

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +30

Beste @StefanieSor, welkom! Wat jammer om te lezen dat je nu dubbel lijkt te betalen! Je kunt per abonnement maar één keer Netflix afnemen. Betekent dat er óf nu een betaling via Netflix én via MijnKPN loopt (en in dat geval kan je een van beide beëindigen) óf dat er toch geen abonnement was afgesloten op Netflix. Stond het al wel op de factuur? Mocht je twijfelen, dan kan je de volgende factuur even afwachten en daarna één van beide beëindigen.