Beantwoord

Ik heb mijn achterstallige betalingen voldaan, maar word niet aangesloten

  • 5 January 2022
  • 2 reacties
  • 24 keer bekeken

Ik heb mijn achterstallige betalingen voldaan maar ik word niet opnieuw aangesloten. Ik heb mijn telefoon nodig voor werk en kan nu geen gebruik van maken terwijl het betaald is via iDeal/ kpn app Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid + topic naar juiste board verplaatst

icon

Beste antwoord door Remco van KPN 7 January 2022, 11:09

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +14

@Madeleine91 Welkom op het KPN Forum! Ik snap gezien de omstandigheden dan hoe belangrijk een werkende telefoon dan voor jou is. Is het inmiddels opgelost? Doorgaans duurt het maximaal 4 uur voordat de betaling ook daadwerkelijk is verwerkt en soms kan dit tot 24 uur duren. Mocht je nog problemen ervaren dan wil ik je vragen om jouw profiel verder aan te vullen. Dan kijk ik even met je mee :-) . 

Reputatie 7
Badge +14

Goedemorgen @Madeleine91 ! Ik heb verder geen bericht of activiteit op je profiel meer gezien dus ik ga er stiekem vanuit dat alles het weer doet. Maar mocht mocht je nog hulp nodig hebben dan kun je altijd een bericht of topic posten!