Beantwoord

2ed internet aansluiting

  • 4 February 2019
  • 10 reacties
  • 137 keer bekeken

Ik heb thuis een oude afsluiting voor het internet en omdat hij oud is krijg ik thuis snelheid van maar 10MB en ik kan niks ermee en ik vroeg me af of ik nog een 2efd nieuwe afsluiting thuis kan krijgen om beter snelheid te kunnen gebruiken?

Groetjes Osama
icon

Beste antwoord door Ward_ 6 February 2019, 13:01

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

10 reacties

Hoi Osama. Welkom op het forum.
Wat is er haalbaar op jouw adres? Je kunt dat zelf checken via deze website: https://netco-fpi-info.fourstack.nl/addresses/search
Hier staan ook de eventuele ( verwachte ) upgrades te zien.
Een volledig nieuwe lijn is een kostbare zaak en waarschijnlijk niet wat jij bedoelt maar mocht je daarin geïnteresseerd zijn kun je een aanvraag doen via https://www.mijnaansluiting.nl/
Beste Erwin

Bedankt voor u reactie wat haalbaar is maar 17Mb/s. Ik zie hier wat plannen over de mijn aansluiting te vervangen. Gaat dat gebeuren of moet ik nog veel wachten.

Voor de tweede optie nee dat bedoel ik niet want op dit adres huur ik maar een kamer.

Groetjes Osama
Wat staat er precies? Kun je anders je profiel aanvullen met je adres en mij een seintje geven?
Op de website die ik je gaf staan de verwachte upgrades. Het is nooit helemaal zeker. Maar ik kijk graag even met je mee.
admin: screenshot weggehaald vanwege privacy. Hierop was te zien dat er een upgrade naar FTTH komt.
Bedankt alvast!!!
Het lijkt er op dat je glasvezel krijgt! Althans dat is wel de verwachting. Hierover zul je in de komende weken geïnformeerd worden.
Beloven kan ik het niet maar alles lijkt er wel op! Dus dat is goed nieuws!
Reputatie 7
Badge +10
@Erwin_ In het screenshot dat Osama91 heeft geplaatst is het adres te zien in de bovenste regel. Misschien even weghalen?

@Osama91 Jouw adres valt onder project Arnhem Spijkerkwartier. één van de vier gebieden waar KPN/Reggefiber is begonnen om weer glasvezel naar bestaande woningen aan te leggen. Zie dit bericht:
https://www.kpnnetwerk.nl/over-kpn-netwerknl/nieuws/nieuws/kpn-netwerknl-start-met-de-aanleg-van-glasvezel-in-arnhem-dongen-helvoirt-en-zwolle/

1 dezer dagen zou er een medewerker namens KPN NetwerkNL langs moeten komen (of al zijn geweest) om de plaats van de aansluiting te bespreken voordat de graafwerkzaamheden in de straat gaan beginnen.
Scherp @Ward_ , gefixt! En dank voor de extra info!
Hartelijk bedankt voor u informatie.
Graag gedaan, Osama! Mocht je in de toekomst nog andere vragen hebben, stel ze gerust!