Beantwoord

kpn netwerknl vs Fourstack

  • 4 February 2019
  • 2 reacties
  • 115 keer bekeken

Reputatie 1
Hallo,

Even een vraagje mbt kpn netwerknl en fourstack ,op kpn netwerk voer ik mijn postcode en huisnummer in en dan zie ik goed nieuws een nieuw netwerk , maar als ik op fourstack kijk dan staat het nog altijd op planning 01-02-2019??


mvg
icon

Beste antwoord door Paul van KPN 6 February 2019, 12:39

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +25
Hi @rol7007, hele goede vraag. Het is sowieso goed nieuws als ik dat zo bekijk. De werkzaamheden van KPN NetwerkNL (graven etc.) zijn zo te zien klaar, maar moet er achter de schermen nog wel het één en ander worden aangepast (bij de providers). Dit duurt doorgaans ongeveer een maand (soms 2). Dus het is nu alleen nog even een kwestie van afwachten tot iedereen er klaar voor is, en dan kunnen we jouw lijn(en) overzetten zodat je (technisch) ~200 Mb/s kan halen. 🙂 Ik kan dat t.z.t. trouwens voor je regelen mocht je dat willen. Dan hou ik 'm voor je in de gaten....
Reputatie 7
Badge +25
Ik heb geen reactie meer van je gezien @rol7007 dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders hoor ik het graag!

Ps. ik zie dat de datum in Fourstack is geüpdatet naar 22-02.