Beantwoord

Mogelijkheden buitengebied internet en digitale televisie

  • 22 February 2019
  • 32 reacties
  • 4511 keer bekeken


Toon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 1
Badge
@Susan_ Dat snap ik 😉, maar iedereen heeft het erover dat je alleen voor 4G in aanmerking komt als je ook een abonnement hebt voor internet. Die lijkt me dan via de kabel te lopen toch? Of heb ik dit verkeerd begrepen?
Nee hoor. Kan ook los afgenomen. Op de info-pagina hierover:

Woon jij in een buitengebied? En heb je traag of geen internet? Dan kan Sneller Internet Buitengebied de oplossing zijn! Hiermee internet je snel en stabiel, omdat het vaste netwerk gecombineerd wordt met het mobiele 4G netwerk van KPN.

https://www.kpn.com/thuis/internet-buitengebied.htm

Eerst was het inderdaad zo dat het alleen i.c.m. DSL afgenomen kon worden. Dat is al sinds zomer 2017 niet meer zo. KPN-medewerkers zouden hun interne communicatie eens moeten gaan lezen. Vooral die in winkels.
Reputatie 7
Badge +21
@mariannemartien, klopt inderdaad. Zo is het begonnen, maar tegenwoordig is dat niet meer noodzakelijk! Ik heb reactie vanuit de afdeling die hierover gaat, dat ze gaan kijken naar mogelijkheden. Je hoort zo snel mogelijk van me!
Reputatie 1
Badge
@Susan_ Thanks! 🙂
Reputatie 7
Badge +21
@mariannemartien, ik heb het voor de zekerheid even 3 keer gecheckt maar als ik nu op jouw postcode (nummer 36) kijk in Fourstack, zie ik dat Sneller Internet Buitengebied 4G beschikbaar is geworden! 🙂 Dus indien je hier belang bij hebt, kan je dit aanvragen 🙆🏼
Reputatie 1
Badge
@Susan_ Heeeeeel erg bedankt!!
Reputatie 7
Badge +21
Geen probleem 😉 Veel succes en plezier ermee!

Reageer