Wijzigingen doorgeven wil niet

  • 3 February 2019
  • 3 reacties
  • 37 keer bekeken

Waarom is KPN klantenservice zo onbehulpzaam? Wilde een aantal wijzigingen doorgeven? (IBAN , postadres etc) dat kon blijkbaar niet. Kon alleen online. Dus niet via post of e-mail.
Verder kwam de medewerker van klantenservice echt over als een tokkie of een van de flodder familieleden. Geen training gehad? Of heeft KPN de klantenservice uitbesteed?

Admin: eigen topic voor je aangemaakt

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +24
Hi Steven, welkom op het forum. Waarom dit telefonisch niet is gelukt durf ik zo niet te zeggen, maar om iemand nou tokkie te noemen is ook weer zoiets. Uiteraard kijk ik dit wel graag voor je na.

Zou je je profiel willen aanvullen met alle relevante gegevens en mij een seintje willen geven als je dit hebt gedaan? Eventueel kun je mij ook een priv├ębericht sturen met de IBAN en de nieuwe. Een ander postadres dan het leveradres is overigens niet mogelijk bij consumentenproducten, communicatie gaat overigens bijna volledig via e-mail. Ik hoor graag van je.
Tokkie: omdat de medewerkerster van de klanten service kauwgom kauwend telefoon opnam.
Communicatie via mail is verder vreemd.
Los van het prijs per maand met 40procent is gestegen.
Reputatie 7
Badge +24
Duidelijk, mocht je me toch aan je gegevens helpen zal ik dit hier aankaarten en uiteraard waar nodig voor je bezig gaan.