Kadootje van KPN

Kadootje van KPN: september 2023

  • 1 September 2023
  • 5 reacties
  • 1963 keer bekeken
Kadootje van KPN: september 2023
Reputatie 7
Badge +17

Met Kadootje van KPN verrassen we jou het hele jaar door met leuke extra’s. Omdat we blij zijn met trouwe klanten als jij! Deze maand kijk je gratis naar 5 topfilms, óók als je het Pluspakket niet hebt. Kies uit de volgende titels, of kijk ze gewoon allemaal!

 

 

Druk

De Deense film Druk heet in het buitenland Another Round. ‘Druk’ is namelijk de Deense term voor ‘bingedrinken’. De film, die in 2021 de Oscar voor Beste Buitenlandse Film won, is geregisseerd door Thomas Vinterberg en in de hoofdrol zien we Mads Mikkelsen. Hij speelt Martin en met 3 vrienden doet hij een experiment. Zij denken namelijk dat het elke dag drinken van een kleine hoeveelheid alcohol leidt tot een fijner leven en geestverruimend kan werken. Maar het is natuurlijk maar de vraag hoelang zoiets goed blijft gaan… 

 

Key House Mirror

Deze ontroerende Deense film gaat over Lily en Max. Ze zijn al meer dan 50 jaar getrouwd en leven samen in een verpleegtehuis, omdat Max veel zorg nodig heeft. Lily heeft haar hele leven aangepast, maar verlangt eigenlijk naar wat spanning en intimiteit. Als er een man naast hen komt wonen, is Lily direct weg van zijn levenslust. Maar haar familie en medebewoners zijn minder enthousiast over hem. Durft Lily eindelijk voor haar eigen geluk te gaan?

 

Minari

Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven.

 

The Paradise Suite

In deze Nederlandse film zijn 5 verhaallijnen met elkaar verbonden. We volgen 6 migranten die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen. Ze lijken in eerste instantie niets met elkaar gemeen te hebben, maar zullen elkaars levens toch enorm beïnvloeden. The Paradise Suite is een donkere film, met thema’s als mensenhandel, vluchtelingenleed, oorlogsmisdaden, gedwongen prostitutie en kinderverwaarlozing. Geen luchtige film voor even tussendoor dus, maar wel zeer de moeite waard!

 

Dogville

Dogville van regisseur Lars von Trier is zeker geen standard film. Het decor bestaat namelijk uit een lege studiovloer met krijtstrepen, die aangeven waar de scène zich afspeelt. Zeker even wennen in het begin, maar laat je er niet door afschrikken. Het verhaal, over de voortvluchtige Grace (Nicole Kidman) die wordt opgenomen in een dorpsgemeenschap en in ruil daarvoor vreselijke taken moet uitvoeren, is namelijk wel erg goed.

 

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de 5 gratis films van 1 tot en met 30 september in je tv-menu!

Heb je het Pluspakket? Dan kan je deze films daarna ook nog bekijken.

 

Zender van de maand

De zender van de maand is National Geographic Wild. Je ziet Nat Geo Wild deze maand gratis op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan vind je Nat Geo Wild op kanaal 87.

 

 

KPN Kadootjes kalender

Benieuwd naar alle kadootjes van KPN? Bekijk dan onze Kadootjes kalender! Hier vind je een overzicht van alle kadootjes die KPN heeft weggegeven.

 

Nieuwsbrief

Wil je geen kadootjes missen? Alles over de kadootjes van KPN en nog véél meer lees je in onze maandelijkse nieuwsbrief. Geen nieuwsbrief ontvangen en benieuwd naar onze acties, tips en kadootjes? Meld je dan snel aan.

 

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van kadootjes

Ga naar kpn.com/kadootje en selecteer →  'Mis niks' om onze mails te ontvangen, waaronder de nieuwsbrief. 

Ontvang je onverwacht toch geen e-mails van ons? Controleer dan al je privacyinstellingen in  je MijnKPN. Zet via deze pagina ook bij je producten een vinkje, zodat we je persoonlijker mogen benaderen.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 2
Badge

Zo te zien geen kadootje voor mobiel plus digitenne klanten.

Reputatie 7
Badge +6

Bedankt KPN 🤗

Reputatie 1

Hoi kan ik deze cadeautjes bekijken in het TV menu ? Ik heb een TV+ box.

Reputatie 7
Badge +15

@Ed_G Dat kan zeker. 

Als je gaat naar "Films" en dan naar "Films per pakket" staat daar ook het cadeautje bij. 

Reputatie 7
Badge +7

Door omstandigheden helaas nog geen kans gezien om te kijken. De film The Paradise Suite spreekt me aan als liefhebber van de Nederlandse film. Wellicht kan ik zaterdag deze toch nog even meepikken. Het leuke aan dit soort Kadootjes is het verrassingseffect van de selectie.

National Geographic Wild is overigens een leuke zender.