Beantwoord

kpn veilig

  • 27 December 2019
  • 3 reacties
  • 151 keer bekeken

KPN veilig installeren lukt mij niet 

icon

Beste antwoord door Noordzee 27 December 2019, 10:50

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Begin met het verwijderen van eventuele oude beveiligingssoftware. Dit kun je het beste doen via een speciale verwijderingstool die daar vaak voor beschikbaar is. Momenteel is KPN Veilig beschikbaar op bijna elk besturingssysteem. Log eerst in op je KPN ID om KPN Veilig aan te zetten. Inloggen kan heel eenvoudig via de KPN Veilig app. Je kunt hieronder extra informatie vinden over het installeren op een; PC of laptopApple MaciPhone of iPad en een Android toestel of tablet.

Mocht het desondanks niet lukken om PC Veilig te installeren laat het hier dan weten. Vermeld zo gedetailleerd tegen welk probleem je aanloopt; welk besturingssysteem gebruik je? welke inlog? foutmelding? etc

Reputatie 7
Badge +17

@Vosselman1989 Welkom op het forum! Vervelend dat het niet lukt om KPN Veilig te installeren. De stappen die Noordzee uitlegt zijn precies de stappen die je het beste kunt doorlopen. Waar loop je precies tegen aan? Kan het zijn dat jet KPN Veilig al eens geïnstalleerd hebt? Deze die je inderdaad eerst te verwijderen. De beste manier is, mits je een windows pc hebt, dit te doen via start > configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen > rechtermuisknop op KPN Veilig ‘de-installeren’. 

Hierna zou je inderdaad gewoon KPN Veilig weer kunnen installeren. 

Reputatie 7
Badge +17

@Vosselman1989 We hebben niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!

Reageer