Beantwoord

uitwonend kind

  • 7 July 2019
  • 5 reacties
  • 647 keer bekeken

Kan mij zoon die op kamers gaat wonen proditeren van ons KPN compleet abonnement. Kan hij bijvoorbeeeld zijn tv aansluiting en internet daar combineren met ons abonnement?
icon

Beste antwoord door Joran 8 July 2019, 16:01

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +16
Zo lang het administratief hetzelfde postcode en huisnummer is, ja.

Let wel op. Alle correspondentie gaat dan wel via die postcode en als je een netwerk klacht hebt zal die postcode gezien worden als je thuisgebied
Reputatie 7
Badge +21
Hoe Compleet zijn jullie nu? Als er al een Internet + TV component aanwezig is kan er geen 2e Internet + TV worden toegevoegd. Verschillende adressen in Compleet of 2x Internet + TV op hetzelfde adres gaat niet.
De enige optie die werkt is een mobiel abonnement geadresseerd op het ouderlijk huis en tv kijken via de app al dan niet streamen naar een tv.
Reputatie 7
Badge +16
Goede aanvulling @RBxx. Internet kan inderdaad niet op een andere adres administratief aangeschaft worden 🙂 Een mobiele bundel wel.
Reputatie 7
Badge +28
Welkom Ben!

Heel kort samengevat: nee. Compleet is bedoeld voor aansluitingen op hetzelfde adres. Aangezien hij op een ander adres gaat wonen kan hij dat niet combineren met de abonnementen op jullie adres. Mogelijk wel met huisgenoten die ook bij KPN zitten.

Ik kan niet ontkennen dat je bij een mobiel abonnement een ander adres kunt opgeven, zoals hierboven aangegeven. Het is alleen niet de bedoeling. Hou rekening met de consequenties. Dit zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat bij een betalingsachterstand rekeningen, aanmaningen en zelfs deurwaarders naar een verkeerd adres worden gestuurd.

Reageer