Multisim activeren op Apple Watch geeft melding: We're on it

  • 30 January 2023
  • 24 reacties
  • 244 keer bekeken

Tijdens het activeren van Multisim krijg ik de melding “Were On-It, u moet wat langer wachten…...” Betreft iPhone mini met iOS 16.3 en de Apple Watch Ultra heeft WatchOS 9.3


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

24 reacties

Bij mij het zelfde probleem. Ik heb iPhone Mini 12 met e-sim met iOS 16.3 en Apple Watch Ultra met WatchOS 9.3 en krijg het ook niet werkend….”Were On-It” krijg ik als Melding

 

Admin: bericht naar eigen topic verplaatst

 

Waarom worden er reacties in dit topic verwijderd van mensen die problemen ervaren met het activeren van de multi-Sim sinds iOS 16.3 en WatchOS 9.3? 

He RemOn, ik heb precies het zelfde probleem…. het lijkt erop dat ze geen oplossing hebben voor ons probleem. EN dat ze het alleen willen laten landen als een Topic, zodat iemand “anders” dit wil of kan oplossen. Hopeloos.


Admin: bericht verplaatst naar je eigen topic

Reputatie 7
Badge +16

Goedenavond @Frenk1971. Je hebt al een eigen topic met een melding van een probleem aangemaakt: laten we het ook bij één topic houden, alsjeblieft.

Het KPN Forum Team verwerkt berichten op volgorde van binnenkomst: wachttijd is op dit moment 2 - 3 dagen. Vul alvast jouw klantgegevens in, in jouw forum profiel, dan kunnen we direct aan de slag als je topic aan de beurt is. Heb je sneller hulp nodig, dan raad ik je aan om met ons te bellen: 0800 0402. 

Is er al licht aan het eind van de tunnel???….. Apple Watch werkt nog steeds niet met MultiSim…. En ik ben blijkbaar niet de enige….

Reputatie 7

Ik zie dat je je profiel nu hebt ingevuld @Frenk1971, dus ik heb nu voor je kunnen kijken. Zo te zien is er nog een order die niet afgerond is, daardoor kan de volgende order (multisim activeren) nog niet verwerkt worden. Jouw situatie is daardoor anders en niet te vergelijken met de andere situaties die je zag. 

Deze openstaande order is al in behandeling bij de specialisten en ik heb net een van hen gesproken. Zodra de order afgerond is kan je de multisim activatie doen. Zijn verwachting is dat het in de loop van morgen mogelijk wordt.

Nou, dat zou heel mooi zijn. Krijg ik een bericht als het kan?

Werkt nog steeds niet….. “in de loop van de dag” is inmiddels wel voorbij… denk ik zo…

??????

?????

Wat is KPN toch een hopeloos bedrijf als het gaat om service! Toezegging zijn lucht, geen feedback, niemand bereikbaar, bellen heeft geen zin, daar begrijpen ze helemaal niks van multisim. Nu vrijdag, en nu maar hopen dat ik iets hoor A.s. Maandag. IK BEN KLANT EN WIL GEWOON EEN WERKENDE EN BETAALDE DIENST AFNEMEN!!!!!

Reputatie 7

Het lijkt erop dat de verwachting van de specialisten niet is uitgekomen helaas, de order is nog steeds openstaand, Zij hebben dit nog steeds in behandeling. Ik snap dat het vervelend is, maar het is voor zowel jou als mij afwachten. 

Het is niet nodig om vraagtekens te plaatsen of een privébericht te sturen, dat verandert de situatie niet. Als je een keer een reactie plaatst zien we die en komen we er op terug. Dit is een forum, geen chat. Zie ook de huisregels die gelden op het forum. Daardoor kan het wat langer duren voor je antwoord krijgt. Als je sneller een antwoord wilt is het beter om ons te bellen. Maar ook dan is het wachten tot de order op gereed staat. 

Beste Jasper, ik ben er wel een beetje klaar mee. Het lijkt er niet alleen op, het is namelijk zo dat de verwachting niet uit is gekomen. Ik zit al 5 dagen te wachten. Hoe moeilijk kan het zijn om een order te verwerken. Als ik nu een mobiel bestel bij ullie, ligt deze binnen twee dagen bij thuis. En geloof mij...bellen heb ik gedaan, maar die kunnen me al helemaal niet helpen. Zij geven aan, dat ze iemand moeten bellen en dat er dan contact wordt opgenomen. Dat was Maandag al en vandaag niet anders…. Nog niemand heeft met mij contact opgenomen. Dat jij er misschien persoonlijk niets aan kan doen begrijp ik nog wel, maar jullie BackOffice is RUK!!!!

DAG 8 inmiddels ……. Werkt nog steeds niet……. 😡

En geen enkele terugkoppeling…… Hier niet….Op julie openbaar Twitter account niet en in de DM al weer uren niks…..

Reputatie 7

De situatie is helaas nog niet veranderd @Frenk1971, de order is nog openstaand. Totdat die afgerond is kan multisim nog niet geactiveerd worden. Daar is het wachten dus op. Ik heb de specialisten om een update gevraagd, maar daar heb ik nog geen reactie op gekregen. 

Zoals gezegd is het niet nodig om dat soort berichten te plaatsen, we weten dat het nog niet opgelost is. Het is en blijft nog afwachten tot het gereed is. 

Reputatie 7

Ik heb net een terugkoppeling gekregen @frenk1971, de openstaande order is net afgerond. Het moet nu lukken om de multisim te activeren.

Nu dit weer…. ik heb geen andere Apple Watch met MultiSim…..en ook nooit gehad. En kan dit dus ook niet aanpassen in mijn Apple Watch App.

Kortom, kan iemand mij gewoon even bellen om dit voor eens en voor altijd op te lossen.

Reputatie 7

We zijn een stap verder dus, maar dit had ik nu niet verwacht. Multisim lijkt nu inderdaad actief te zijn op een Apple Watch, maar dat is niet jouw Watch dus. Ik heb dat nu losgekoppeld, kan je kijken of de activatie opnieuw lukt?

Nog steeds de zelfde melding….. moet ik langer wachten?

Reputatie 7

Nee, nu speelt er iets anders dan eerder. Ik zie dat er gistermiddag ook al door een andere afdeling aan is gewerkt. Heb je toen ook contact gehad via Twitter of Facebook? Als we er op 2 plekken aan werken is er een kans dat we elkaar in de weg zitten, dat wil ik niet. Het is het beste om 1 weg te kiezen om dit verder te bekijken. Aangezien het via Twitter of Facebook verder is, lijkt dat me de beste weg op dit moment.

Het nu inmiddels DAG24 dat het nog steeds niet werkt. Per telefoon kan niemand mij helpen. Op twitter via DM krijg ik geen reatie meer, en het werkt nog steeds niet. Men roept dat het nu bij een expert ligt, waarvan ik al 8 dagen niks verneem en mijn vraag is nu hoe verder. Ben blijkbaar niet de enige en begin het nu een beetje onfatsoenlijk te vinden dat ik niks meer verneem van de KPN. Kortom, slechte zaak! Ik betaal er inmiddels wel voor, zie mijn laatste factuur… Ik wil nu wel eens dat dit gaat werken!

Reputatie 7

Er lijken in jouw geval meerdere dingen mis te gaan inderdaad. Het is in behandeling bij de specialisten, het is dar in goede handen. Ik ben het met je eens dat de activatie in dit geval erg lang duurt, maar het is afwachten tot de specialisten het opgelost hebben. Daar kunnen wij ook niets aan versnellen helaas.