Beantwoord

Wachtwoord Box 12 klopt niet: ik kan nu de 2.4 GHz frequentie niet aanpassen voor mijn weerstation

  • 20 April 2022
  • 3 reacties
  • 134 keer bekeken

Hallo, wat een crime.  Wil mijn weerstation weer aansluiten. Echter probleem, de V12 box is niet te wijzigen in 2.4 Ghz , wachtwoord modem is wrong, wrong, wrong! Wat te doen? KPN zegsman vandaag uw weerstation is niet meer te gebruiken. Alleen maar problemen met de aansluiting op het glasvezel/KPN.  Veel kosten inmiddels, was ik maar bij Ziggo gebleven. Wie weet een oplossing?

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

icon

Beste antwoord door Denise van KPN 21 April 2022, 19:52

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Badge +19

Hier de oplossing voor het probleem.  

Reputatie 7
Badge +24

Hier de oplossing voor het probleem.  

Maar dan moet @Josephia wel eerst in kunnen loggen in de webinterface. Ik vermoed dat da nu niet lukt. Klopt dat @Josephia?

 

Reputatie 7
Badge +17

Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je hierdoor jouw weerstation niet meer kunt gebruiken, @Josephia. Inloggen op de KPN Box 12 gaat de eerste keer met de gebruikersnaam ‘admin’ en het wachtwoord op de sticker achterop het modem. Lukt dit niet? Dan heb je waarschijnlijk een keer het wachtwoord gewijzigd. De oplossing is dan om de KPN Box 12 een reset te geven.