Beantwoord

Ik wil het afgesloten nummer van mijn vader opnieuw activeren

  • 10 October 2023
  • 4 reacties
  • 157 keer bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik probeer het prepaid telefoonnummer van mijn vader actief te maken, maar weet niet hoe.

icon

Beste antwoord door RBxx 10 October 2023, 11:08

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @WBvEt , kan er helemaal niet meer mee gebeld worden? Zowel uitgaand als inkomend? Dan is het nummer mogelijk definitief gedeactiveerd.

Prepaid is een eenvoudig product met maar één belangrijke voorwaarde.

Een prepaid simkaart blijft onbeperkt geldig zolang je hem actief gebruikt. Je moet iedere 6 maanden iets van het tegoed gebruiken voor bellen, sms en/of internet. Na 5 en 6 maanden komt er een herinnering via sms. Na 6 maanden inactiviteit wordt het nummer eerst uitgaand geblokkeerd en dan heb je nog 90 dagen om het nummer te deblokkeren door het tegoed op te waarderen. Doe je dat niet, dan wordt het nummer daarna volledig geblokkeerd en ook opgeheven. Dat is onherstelbaar.

Dag RBxx, dank voor je antwoord.

Er kan inderdaad niet meer mee of naar gebeld worden. Dat hij niet gebruikt is zou kunnen kloppen. Maar er is geen enkele herinnerings-sms ontvangen.

Reputatie 7
Badge +21

Ai @WBvEt , dat is vervelend maar helaas ook onherstelbaar.

Het toestel heeft wellicht niet altijd aangestaan. De sms-jes staan een bepaalde tijd “in de wacht”, maar als het toestel te lang uitstaat verdwijnen ze weer. Dat kan verklaren dat ze niet ontvangen zijn.

Reputatie 7
Badge +21

TS heeft zijn forumaccount laten verwijderen (zie hier), dus dit topic komt daarmee tot een einde.