Beantwoord

Kan zelf niet bellen met prepaid kaart

  • 11 June 2019
  • 7 reacties
  • 458 keer bekeken

Op 4 juni 2019 mijn contract om laten zetten naar pre paid en kaart in nieuw toestel geplaatst. Bijzonder goed geholpen door Svetlana in Zwolle. Alle bestanden overgezet etc.

Het probleem is dat ik niet zelf kan bellen. Als ik bel krijg ik direct de melding 'oproep beƫindigd' . Ik kan wel gebeld worden door andere en verder alles met mijn toestel doen.

5 juni terug gegaan naar winkel in Zwolle. Probleem zou in feit liggen dat 'mobiele gegevens' aanstond en de kaart leeg was. Gecheckt en er was voldoende saldo. Dus,...

6 juni weer naar de winkel in Zwolle. 'supervisor' Agnes heeft daar alles in het systeem gecontroleerd, alles staat goed. Vervolgens mijn pre paid kaart in ander toestel gezet. Geen oplossing, zelfde resultaat met zelfde melding. Vervolgens is Agnes gaan bellen naar verschillende KPN specialisten (ik vermoed netwerkservices oid). Ook die hebben alles nagekeken maar alles staat goed. Zij hebben een ticket aangemaakt en zouden tussen 1 tot 5 dagen contact opnemen met mij. IS NIET GEBEURD.

Ook Agnes in winkel in Zwolle gaf aan dat ze mij op vrijdag 7 juni zou bellen of er al contact met mij was opgenomen, maar ook dat IS NIET GEBEURD.

Ik ben zeer teleurgesteld in de service van KPN want ik kan nu al een week niet zelf bellen.
OP het forum zag ik als oplossing, die in het verleden is gebruikt, om de pre paid aansluiting opnieuw in dienst te zetten. IS DIT MISSCHIEN OOK EEN OPLOSSING VOOR MIJN PROBLEEM, ZO KAN HET ECHT NIET VERDER.
icon

Beste antwoord door Joran 11 June 2019, 18:01

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Ha @MeindertMunnik, welkom! Wat gek dat het nog steeds niet werkt! Wil je je 06-nummer invullen in je forumprofiel en het laten weten wanneer je dit gedaan hebt? Dan kijk ik met je mee.
Done, O6 staat er in
Reputatie 7
Badge +28
Dag Meindert, ik heb alles nagekeken wat ik kon maar de specialisten lijken dat vorige week al goed te hebben gedaan. Niets staat in de weg om uitgaande telefonie mogelijk te maken. Er is voldoende saldo, geen netwerkblokkeringen of andere instellingen die verkeerd staan. Waarom het niet werkt is me daarom niet duidelijk. Ik weet niet precies wat je bedoelt met de prepaid aansluiting opnieuw in dienst zetten.

De technische dienst zal dit probleem moeten oplossen. Tot mijn spijt zie ik niet terug dat er eerder een ticket is aangemaakt. Excuses daarvoor, ik weet niet wat daar mis is gegaan. Ik heb daarom een nieuwe storingsmelding aangemaakt. De technische dienst neemt telefonisch contact met je op. Hou er rekening mee dat zij zonder nummerweergave bellen.

Het is zonde dat dit probleem in de afgelopen week niet in behandeling is genomen maar we gaan zorgen dat dit alsnog wordt opgelost.
Dag Joran, Ja dat schiet niet op als er geen ticket is aangemaakt, en ik maar wachten op het terug bellen.

wat ik bedoel met 'opnieuw in dienst zetten' is het volgende. Op forum heb ik gekeken of mijn probleem al vaker is voorgekomen en dat bleek het geval. De KPN medewerker die het toen heeft opgelost, (Le-Yuan) heeft toen gevraagd om telefoonnummer + nummer pre paid kaart en gaf daarna in het antwoord aan "de pre paid aansluiting opnieuw in dienst te hebben gezet".

ik weet ook niet wat er wordt bedoeld maar dacht, ik kan het maar beter aangeven dat er in het verleden op deze manier een poging is gedaan om het probleem op te lossen.

groet Meindert Munnik
Reputatie 7
Badge +28
Ik zie het inderdaad in Ik kan niet bellen. Ik vermoed dat dit om het verwijderen van een blokkade ging maar dat dit Le Yuans vertaling daarvan was. Helemaal zeker ben ik er niet van, we hebben inmiddels andere systemen om problemen op te lossen. Dat terzijde, dit gaat opgelost worden.

Wat het ticket betreft is het inderdaad zonde van de tijd. Ik ga ervan uit dat dit niet bewust is gedaan maar als er wel was teruggebeld hadden we dit eerder kunnen opvangen. Erg jammer hoe dit is gelopen. Het komt in orde, de technische dienst neemt contact met je op.
Nadat de ticket wel is aangemaakt is het probleem in een halve dag opgelost en kan ik weer bellen. Bedankt voor jullie inzet en jammer van de niet geheel werkende procedure om iemand goed om te zetten van contract naar prepaid.
Reputatie 7
Badge +30
Fijn dat het nu toch is opgelost! Nogmaals excuses voor het ongemak. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, weet je ons te vinden.