Beantwoord

Prepaid geeft aan dat ik geen tegoed heb terwijl er 60 minuten op staan

  • 28 May 2023
  • 6 reacties
  • 54 keer bekeken

Omdat ik mijn nummer wil behouden moet ik mijn prepaid simkaart gebruiken. Nu heb ik 60 belminuten opgewaardeerd en wil hem gebruiken, maar dan wordt er gezegd dat ik geen tegoed heb. Terwijl in mijn prepaid app staat dat ik de 60 minuten heb. Ik zit wel in het buitenland, buiten Europa, maar dat moet denk ik geen probleem zijn?

icon

Beste antwoord door Noordzee 28 May 2023, 22:35

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Manon1234 ,

Wat voor soort beltegoed heb je? Gaat het soms om een bonustegoed? Want daarmee kun je niet bellen buiten de EU. 

Je kunt je bonustegoed gebruiken om te internetten en te bellen en sms'en naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en de EU. Buiten de EU kan je de bonustegoed niet gebruiken. Je kunt je bonustegoed ook niet gebruiken om bundels te kopen.

bron :

 

Hallo,

Bij ‘Eenheden’ staan die 60 minuten/sms. Credit staat op 0 euro en bij Bonus credit staat inderdaad 10 euro. Maar heb die 60 minuten nog weer apart gekocht gisteren. Zou ik dan op een nog andere manier minuten moeten kopen om te kunnen bellen buiten de EU?

Reputatie 7
Badge +28

Klopt @Manon1234 ,

 

Op de al genoemde kennisbankpagina staat de uitleg: 

 

Beltegoed opwaarderen

Je kunt op de volgende manieren je prepaid tegoed opwaarderen:

 

Eenmalig online opwaarderen

Kies een bedrag of bestel direct een bundel via Prepaid opwaarderen.

 

Opwaarderen via sms

Meld je 1 keer aan via SMS opwaarderen om een pincode in te stellen. Nadat je je pincode hebt ingesteld, kun je hiermee op elk moment opwaarderen via SMS.

Stuur gratis een SMS met PLUS[spatie]het bedrag[spatie]je pincode naar 1299 om op te waarderen. Bijvoorbeeld: om € 10,- op te waarderen met pincode 12345 verstuur je de volgende SMS: PLUS 10 12345. Je beltegoed wordt direct opgehoogd. Het geld voor de opwaardering wordt van je bankrekening of creditcard afgeschreven.

 

Mobiel opwaarderen

Registreer je voor SMS en mobiel opwaarderen via Mobiel opwaarderen. Bel voor mobiel opwaarderen naar 1244.

Lukt het niet om je aan te melden? Probeer dan eens een andere browser. Chrome werkt het beste.

 

Automatisch opwaarderen

Met automatisch opwaarderen bepaal je een vaste dag en een vast bedrag om je prepaid op te waarderen. Zo hoef je niet elke maand dezelfde handelingen te doen. Automatisch opwaarderen stel je ook gemakkelijk in via de KPN Prepaid App of in MijnKPN.

 

Opwaarderen via een opwaardeerbon

Je kunt in supermarkten, tabakszaken en andere winkels KPN opwaardeerbonnen kopen. Je kunt deze gebruiken om op te waarderen via sms of bellen.

  • Maak een sms met de volgende tekst: [code opwaardeerbon] Opwaarderen(bijvoorbeeld: 123456789123456 Opwaarderen). Stuur de sms vervolgens gratis naar 1266. Je beltegoed wordt direct opgewaardeerd.
  • Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar 1244 en kies voor optie 9. Toets de code van je opwaardeerbon in en sluit af met een #. Je prepaid beltegoed is nu opgewaardeerd.

 

Wil je je beltegoed in het buitenland opwaarderen? Dan kun je dit doen door de stappen onder ‘Bellen’ te volgen. Zorg dan wel dat je voor vertrek naar het buitenland een opwaardeerbon koopt in Nederland.

Je beltegoed blijft onbeperkt geldig als je 1 keer in de 6 maanden je beltegoed gebruikt door te bellen, sms’en of internetten. Doe je dat niet, dan zal je nummer bevroren en uiteindelijk gestopt worden.

Hoi, het zou dan betekenen dat ik niet op de juiste manier heb opgewaardeerd? Er staat voor opwaarderen moet je onder het kopje 'bellen' kijken, maar die er staat er niet tussen met wat je gestuurd hebt.

 

Ik heb ook al kpn gisteren en vandaag gebeld via skype. Nadat ik mijn vraag heb ingesproken zeggen ze dat ze mij niet kunnen helpen en dat ik telefonisch contact op moet nemen. Wat ik dus doe, maar dat werkt op een of andere manier niet. Is er nog een andere manier om met kpn in contact te komen?

Het is gelukt! In heb nog meer opgewaardeerd nu met een andere soort credit en kon ik bellen naar nl. Heel onduidelijk allemaal met alle verschillende soorten. Bedankt voor de hulp!

Reputatie 7
Badge +28

Fijn dat het gelukt is.👍 En graag geholpen natuurlijk.