Beantwoord

Prepaid opwaarderen: wel geld afgeschreven, geen beltegoed bijgeschreven

  • 9 May 2024
  • 2 reacties
  • 52 keer bekeken

Hoi 

Ik heb 8 mei opgewaardeerd voor 10 euro en 9 mei voor 15 euro. Beide keren is het bedrag afgeschreven alleen ik heb beide keren geen beltegoed ontvangen.

Gr

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 13 May 2024, 11:12

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 1

Herkenbaar, hier zelfde probleem, gisteren eerst 500 MB bundel aangeschaft via  KPN App, betaald via iDeal, wel geld afsgeschreven maar geen 500MB ontvangen. Daarna nog een keer geprobeerd via code bellen, dat lukte wel, dat wordt dan afgeschreven van beltegoed. Nu dus 2 keer betaald 1 keer ontvangen. Wat kunnen we hier aan doen KPN?

Reputatie 7

Welkom op de community @Sjongenelen, als het bedrag van je rekening wordt afgeschreven hoort het ook als tegoed worden bijgeschreven. Hoe deed je de opwaardering precies, was dat online, via sms of anders? Het kan zijn dat het wel is bijgeschreven, maar snel is gebruikt. Als data aanstaat kan het bijvoorbeeld daaraan gebruikt zijn. 

Heb je ons al gebeld op 0800-0402? Dat is de snelste manier om te kijken of het tegoed was bijgeschreven, of het gebruikt is of dat er iets anders is. 

 

Je kunt hier het beste een eigen topic voor aanmaken @Mart1970, het is niet handig om met een soortgelijk probleem in het topic van iemand anders te reageren. Er gaan dan dingen door elkaar heenlopen en dat maakt het snel onoverzichtelijk.

Reageer