Sticky

Even voorstellen: de KPN moderators

  • 28 January 2022
  • 80 reacties
  • 4611 keer bekeken
Even voorstellen: de KPN moderators
Reputatie 7
Badge +16

Naast onze superusers hebben we nog een aantal vaste gezichten op de community: de moderators. Wij zorgen ervoor dat iedereen optimaal gebruik kan maken van de KPN Community. We houden van structuur en overzicht, en hebben als gemeenschappelijk doel: de juiste kennis met elkaar delen. Dit is dé ontmoetingsplek waar je met andere klanten en KPN in gesprek gaat. Als je hier al een beetje bekend bent, heb je ons vast al eens voorbij zien komen. Maar wie zijn wij dan? Wij stellen onszelf graag aan je voor:  
 

Alexandra van KPN

Naam: Alexandra

Verjaardag: 23 december

Quote: Life begins after coffee

Over mij: Auto (VAG) liefhebber, nature lover, dol op foto’s maken van alles dat ik mooi vind. Van zonlicht tot de lucht en natuur, tot mooie plaatjes van mijn auto. :black_heart:

 

Alex van KPN

Naam: Alex

Verjaardag: Mei

Quote: Why be thinner when you can have dinner!  - @Loes_ 

Over mij: Lekker eten, lekker drinken en uiteraard liefde voor het KPN forum.

 

Denise van KPN

Naam: Denise

Verjaardag: 15 januari

Quote: “Books, she has found, are a way to live a thousand lives--or to find strength in a very long one.” – V.E. Schwab, The Invisible Life of Addie LaRue

Over mij:

- Op papier ben ik een Fries, maar ben opgegroeid als én voel me een Groninger

- De quote geeft het misschien al weg: ik ben een boekenworm en mijn favoriete boek is The Invisible Life of Addie LaRue.

- Ik heb de allerleukste hond: Loki.

 

Erik van KPN

Naam: Erik

Quote: “The shortest answer is doing.” - George Herbert

Over mij: Zoals je dankzij mijn avatar misschien al had gedacht ben ik een groot Star Trek fan. Series, films, boeken, alles rondom oude en nieuwe Trek is mijn ding. In mijn vrije tijd mag ik graag bordspellen doen, hoe meer onderdelen, hoe beter. Verder heb ik twee pluizige viervoeters in huis rondlopen die zich graag overal mee bemoeien, vooral als het gaat om bordspelonderdelen, of berichten typen hier…

 

Erwin van KPN

Naam: Erwin

Quote: All the love, all the power. (Wim Hof)

Over mij: Hobby: muziek. Ik heb een eigen geluidsstudio waar we liedjes opnemen met verschillende bandjes. Ik speel meestal basgitaar. Ik heb een huisdier: Lola,  liefste hond ever waar ik veel mee wandel. Overgevlogen uit Portugal waar ze het minder leuk had. Bij mij heeft ze een heel goed leven. Verder probeer ik zo gezond mogelijk en stressvrij te leven. Daarom zijn mijn diensten meestal niet langer dan 4 uur per dag.

 

Jan van KPN

Naam: Jan

Verjaardag: 28 september 

Quote: “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.”

Over mij: Een Fries die al meer dan de helft van zijn leven woonachtig is in Groningen dus een noordelijke hybride. Inmiddels 11 jaar (veelal) met veel plezier werkzaam bij KPN! Buiten werktijden houd ik me bezig met sport (zowel actief als passief), pokeren, spelletjes, muziek, padel, zwemmen en  films & series en (logisch voor een medewerker van ons forum) goed eten. En ik ‘woon samen’ met mijn kat Rinus.

 

Jasper van KPN

Naam: Jasper

Verjaardag: 20 april

Quote: “Positive aspects can be found even in negative situations and it’s possible to use all this as experience for the future, be it as a driver or as a man.” - Ayrton Senna

Over mij: Nuchtere Groninger, groot fan van autosport (en in het bijzonder McLaren en Ayrton Senna) en ik hou van reizen naar bijzondere plekken.

 

Jeroen van KPN

Naam: Jeroen

Verjaardag: 23 juli

Quote: “Voetbal is simpel. Wat moeilijk is, is simpel voetballen.” - Johan Cruijff

Over mij: Favo film: Intouchables, de combi van de beelden met de filmmuziek. Openingsscene: link naar YouTube, kijkt soms op meerdere appraten tegelijkertijd naar sportwedstrijden. Jaar in Schotland gewoond.

 

Maja van KPN

Naam: Maj

Verjaardag: 31 mei

Quote: ‘If you get tired, learn to rest, not to quit’ - Banksy

Over mij: kattenvrouwtje, liefhebber van de hardere muzieksoorten (herrie volgens de meesten 🤪) en ik fiets me elk jaar in september de longen uit het lijf voor www.duchenneheroes.nl 

 

Marcia van KPN

Naam: Marcia

Quote: Iets kan zijn verzonnen en daardoor juist bestaan. Herman Finkers.

Over mij: Dol op boeken, breien en koekjes. Het liefst allemaal tegelijk.

 

Paul van KPN

Naam: Paul

Quote: “Brutal honesty is a vice masquerading as a virtue. Where is your clever honesty? Compassionate honesty? Insightful? Uplifting? Take your brutal honesty and go sit in the back with all the devil’s advocates.”

Over mij:

-              Liefde voor films en series. <3

-              Liefde voor zoon en dochter. <3

-              Grunn is the place to be. <3

 

Remco van KPN

Naam: Remco

Verjaardag: 2 september

Quote: “The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.”
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe

Over mij: Van oorsprong een nuchtere Tukker maar tegenwoordig stiekem ook een beetje een Groninger. Ik hou van muziek, boeken, film en sport. Ik verzamel LP's en 
bezoek vaak concerten. Ik fiets ook graag een rondje op zijn tijd en sluit dit dan altijd graag af met een portie bitterballen.

 

Sanne van KPN

Naam: Sanne

Quote: “The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.” -  Terry Pratchett
Over mij: Heb geen plek in huis meer voor boeken, maar blijf ze toch kopen. Hou van woordgrapjes, katten, lezen, muziek, tekenen, true crime en gamen. Werk hiernaast ook als Engels docent, doe daar ook een studie voor en heb ongeveer 40 hobby's die ik maandelijks of wekelijks rouleer.
Weet niet waar ik de tijd vandaan haal, tijd management is niet mijn sterkste punt. Functioneer het beste s’nachts, en slaap meestal niet voor 1:00. 🌙


Shyrin van KPN

Naam: Shyrin of Shy

Verjaardag: 26 oktober

Quote: “I trust that everything happens for a reason, even if we are not wise enough to see it.” – Oprah Winfrey

Over mij: Ik ben gek op wat lekkers; heb altijd en overal wel wat mee, ik hou ervan om op zondagochtend te wandelen en hou van het verspreiden van brievenbusgeluk (leuke en aparte kaarten versturen naar de mensen om mij heen, al dan niet met verstopte confetti)

 

Thomas van KPN

Naam: Thomas

Verjaardag: 11 januari

Quote: War is not nice. - Barbara Bush

Over mij: Woont samen met zijn poes Toby. Heeft dit jaar volgens Spotify naar 226 verschillende genres geluisterd. Heeft de langste baard onder de moderators.

 

Vikash van KPN

Naam: Vikash

Verjaardag: 13 december

Quote: Hakuna Matata - Timon & Pumbaa 

Over mij: Mijn lievelingskleur is groen. Ik ben in mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool en ben ik bezig met muziek (luisteren en zelf produceren). Verder vind ik het leuk om een spannende actie film/serie te kijken op z’n tijd.

 

Daarnaast hebben we ook een aantal collega's die kunnen ondersteunen op momenten dat het wat drukker is. Op dit moment kan je onderstaande toppers in jouw topic voorbij zien komen:

Frenk van KPN

Sander van KPN

Margreeth van KPN

 

Update topic: 7 juli 2024

 


80 reacties

Reputatie 7
Badge +10

Bedankt heren! 😊👍

Hoi @Shyrin_ ,

Ik zie een aantal nieuwe gezichten hier ( @Liesbeth_@Annemarie_ ), en @Ron staat weer als '’moderator'’ ipv oud-moderator.Zijn zij dan nu vaste of inval moderators?Ze staan namelijk niet in de beginpost.

Reputatie 7
Badge +30

Ha @martijn197108, Liesbeth, Annemarie, Ron én @Frenk_ zijn de huidige ondersteuners inderdaad! Ik zal in de beginpost opnemen dat je hen ook voorbij ziet komen. Dan is dat ook duidelijk :)

Wat fijn dat er wel vaste moderaters zijn te vinden hier, met naam en toenaam. Dat zou toch ook geweldig zijn wanneer je belt, of beter nog wanneer je een mailtje zou willen sturen. Lijkt me een mooie tip om mee verder te kunnen, succes

Wat fijn dat er wel vaste moderaters zijn te vinden hier, met naam en toenaam. Dat zou toch ook geweldig zijn wanneer je belt, of beter nog wanneer je een mailtje zou willen sturen. Lijkt me een mooie tip om mee verder te kunnen, succes

Hallo @Kritische KPN-er even voor de duidelijkheid, een moderator kun je niet mailen, je kunt KPN überhaupt niet mailen, behalve op verzoek van KPN, want dan krijg je een adres vermeld.

Een moderator kun je niet bellen, een moderator kan jou wel bellen wanneer daar aanleiding toe is.

Een moderator kan/mag je ook niet ongevraagd een privébericht sturen, daar wordt niet op gereageerd.

Een bericht sturen kan en mag alleen op verzoek van de betreffende moderator.

 

Reageer