Beantwoord

3e superwifi punt met Box12 blijft na installatie oranje

  • 31 December 2021
  • 3 reacties
  • 88 keer bekeken

Beste forum leden. 

Graag jullie hulp. 

De situatie is als volgt. Ik heb een experiabox V12 met daar op aangesloten 2 bekabelde supper wifipunten. Beide doen het prima Het groene lampje brand. 

Nu heb ik een 20 Meter cat6 utp kabel naar de schuur getrokken. En daar een 3e wifisupper punt op aangesloten. Deze wil na activering echter niet op groen gaan maar blijft op oranje staan. 

Ingelogd in het modem en die ziet het 3e punt gewoon. Tevens een tweede kabel geprobeerd maar ook die laat niet het gewenste effect ( groen lampje ) zien. Tevens een andere poort geprobeerd en het 3e supperwifipunt naar fabrieks instellingen gezet. 

Iemand een idee waarom het 3e supperwifipunt op oranje blijft staan ?

Mike 

icon

Beste antwoord door DennisA78 31 December 2021, 19:54

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Heeft u wel WiFi van dat ding? Doet internet het? Wat doen de lampjes achterop de KPN Box bij de poort waar het stekkertje in zit? Branden beide lampjes?

Reputatie 7
Badge +10

Een bekabeld aangesloten Superwifi gaat oranje branden als de kabel niet deugt. Een cat 5 of lager, of draadjes in de verkeerde volgorde of slecht contact. Daardoor komt er maar 100mb doorheen ipv 1000.

Aangezien je al een andere kabel geprobeert hebt, wissel eens 2 Superwifi’s om. Word die van de schuur dan ook oranje in huis? En word die andere uit huis naar de schuur dan wel groen?

Reputatie 7
Badge +17

Hi @Mike-Gooijer! Hoe gaat het ondertussen met de versterker? Als het probleem nog speelt zou je dan kunnen laten weten wat het antwoord is op de vragen van @Nick83 en @DennisA78?