Beantwoord

Waar kan ik het wachtwoord van het gastnetwerk wijzigen?

  • 2 January 2022
  • 2 reacties
  • 679 keer bekeken

Ik heb een experiabox v10 met daarbij 2 superwifipunten. 

Heb hier nu 2 wifinetwerken op aangesloten. Nu wil ik van 1 van deze netwerken het wachtwoord wijzigen. Als ik dat doe via de inlog op de router zie ik het netwerk, kan als ik bij geavanceerd ‘radio’ aan zet, bij het gastnetwerk het wachtwoord wijzigen. Maar als ik dat opsla, lukt het niet om met dat wachtwoord in te loggen op het wifi netwerk. Wel met het oude. Waar moet ik dat wachtwoord van het gastnetwerk wijzigen en wat zijn de standaard instellingen van de ZTE netwerk?

icon

Beste antwoord door DennisA78 2 January 2022, 10:29

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +10

Als je Superwifi’s aansluit op een v10 modem, heb je met de wifi instellingen van de v10 niks meer te maken. Wifi instellingen doe je in de Superwifi’s. Wifi van v10 staat uit.

Dit kan met de thuisapp of door in te loggen op het ip adres dat ze gekregen hebben. Deze kun je opzoeken in de v10 bij verbonden apparaten. 192.168.2.?

Met de thuisapp scan je QR code van de 1e Superwifi, stel je een beheerderswachtwoord in (puur voor inlog Superwifi’s), en vervolgens kun je o.a. je gastennetwerk instellen.

super bedankt! thx, helemaal gelukt