Skip to main content

Beste KPN,

of nouja, inmiddels niet zo best meer.

 

Al minstens 3 weken proberen wij een nieuwe telefoon (samsung a54 wit 256 gb) te bestellen bij het maandelijks opzegbaar mobiel abbonement. Er staat overal aangegeven dat dit gewoon kan, maar tot 2x toe is de telefoon geannuleerd. Eerste keer via de website besteld en betaald, even later mail dat hij geannuleerd is zonder reden er bij.

 

Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, medewerker kon niet vinden waarom hij geannuleerd werd dus heeft hij meteen een nieuwe bestelling er in gezet. We hangen op en meteen weer een mail dat hij geannuleerd is.

 

Weer gebeld, medewerker Tim zou het uitzoeken. Shoutout naar hem voor zn klantvriendelijkheid, maar helaas heeft hij ook niet terug gebeld met de oplossing.

 

Vandaag weer gebeld, dit keer medewerker Bea gesproken. Medewerker Bea kan beter een andere baan nemen, in ieder geval niet bij de klantenSERVICE. Ontzettend onbeleefd, schreeuwt gewoon door het verhaal van de klant heen en wanneer wij zeggen dat we hier al weken mee bezig zijn hangt ze gewoon op. Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op. Sowieso niet, maar al helemaal niet met een klant die al zoveel problemen met kpn heeft.

 

Wij zijn het inmiddels goed zat. Het mobiel abonnement waar we de telefoon bij willen bestellen is van mijn broer, maar hij is inmiddels zo ver dat hij zijn mobiel abonnement gewoon op wil zeggen. Thuis hebben wij ook tv en internet van kpn, we zijn pas sinds 28 juni aangesloten bij kpn en in de eerste 4 weken hebben we al 4x een storing gehad waarvan we bij 1 storing zelfs 4 dagen zonder tv, internet en wifi zaten.

 

Kan er nu gewoon geregeld worden dat die telefoon bij ons bezorgd wordt? Telefonisch contact opnemen brengt ons dus niet verder. Het is dat de telefoon bij kpn 336,- kost en bij andere aanbieders 443,-, anders hadden we hem al lang ergens anders besteld. Maar als dit niet snel geregeld wordt dan zeggen we alsnog alles op want dit is echt niet normaal meer.

@Famdekker Welkom op het forum. 

Wat vervelend dat het steeds niet lukt om het abonnement met toestel af te sluiten dat je wil. 

De combinatie maandelijks opzegbaar met een toestel is inderdaad mogelijk, alleen moet het toestel dan in 1 keer worden betaald. 

Je geeft aan dat er wel steeds mails ontvangen worden dat de order geannuleerd is. 

Staat er ook een reden van de annulering in de e-mail? 

Gaat het overigens om een nieuw abonnement of om de verlenging van een bestaand abonnement?