Skip to main content

Beste,

 

Wie kan mij helpen? Na 4 telefoontjes á 30 min wachten iedere keer ben ik er wel een beetje klaar mee.

Het probleem:

HBO en xboxgamepass actie voor 3 maanden gebruik van gemaakt maar wil hier niet langer gebruik van maken. Op 12-02-2023 deze keurig opgezegd waar ook een bevestigingsmail van heb gehad.

Nu zag ik dat deze toch bij mijn factuur bij zaten! Wanneer ik naar mijnkpn ga kan ik niks wijzigen ivm de volgende melding: er is een bestelling lopende deze moet eerst afgerond zijn.

De laatste medewerker die ik sprak erkende het probleem en ging dit corrigeren en het abonnement van hbo/Xbox crediteren. 
 

Nu zijn we weer een week verder en is er nog niks aangepast.

 

Graag hulp in deze.

 

mvg Dave v Bree

Via MIJNKPN kan je wijzigingen in je pakket aanvragen.

 

En 0800-0402 is gelukkig gratis.

Het is momenteel wel druk.

 

Hoe had je ze verleden maand de wijzigingen in je abonnement opgezegd? 


Beste,

 

dat lukt dus niet in mijnkpn en dat erkende de klantenservice ook. Die zouden het bij de “specialisten” wegleggen en zouden mij terug bellen. Ze moeten nog bellen 😉


@Dave T-5R 

 

Vul je profiel van dit forum zo compleet mogelijk in.

Dan kan een moderator (KPN medewerker) het voor je nakijken.

I.v.m. drukte kan dit een paar dagen duren.


Heb mijn gegevens aangevuld, hopelijk snel een oplossing 🙏🏻


Hoi @Dave T-5R, dank voor het invullen van de gegevens. Daarmee kon ik meteen even kijken. Ik zag geen eerder contact staan met de klantenservice, dus ik heb het zelf even bekeken. Zo te zien had je de wijziging op 12 februari aangevraagd maar is die wijziging nog niet voltooid. Het factuursysteem denkt daardoor dat je die extra's nog hebt, wat dus niet het geval hoort te zijn. Ik heb voor de zekerheid een melding doorgezet naar de specialisten, zodat we zeker weten dat zij het verzoek hebben om dit op te pakken. Als het goed is heb je ook een sms'je gekregen (op het nummer dat eindigt op 029) over dat verzoek .


Hallo Jasper,

Dankje voor je bericht. Geen melding bij de klantenservice? Dat is bijzonder, de eerste keer erkende de medewerker het en die zou mij de volgende dag hierover terugbellen… na een aantal dagen zelf weer gebeld en deze medewerker deed er heel makkelijk over en zei oh ik zie het probleem ik maak het in orde en je ontvangt hierover nog een bevestigingsmail. 
 

Ik heb wel gewoon een mail ontvangen van de 12e feb. dat het abonnement is stopgezet.

ik ben benieuwd.

 

gr Dave 


Zojuist bevestigingsmail dat hbo is stopgezet en op volgende factuur wordt gecrediteerd allemaal super maar de Xboxgamepass was ook niet stopgezet. Graag voor deze hetzelfde.

 

bedankt!


Dat was snel @Dave T-5R, ik had na het weekend een update verwacht. Dit is beter natuurlijk. Zo te zien was de wijziging van de 12e vooral om HBO te verwijderen, Xbox Gamepass is toen niet verwijderd. Daardoor is het nu alleen voor HBO gedaan. Ik heb de Gamspass nu ook voor je gestopt en zet een vergoeding klaar voor de volgende factuur.


En inderdaad hier ook een mail van ontvangen! Super bedankt 🤘🏻


Ik had 'm ook nog even open laten staan, om voor de zekerheid te controleren of deze wijziging wel meteen voltooide. Die staat nu op gereed, dus het is nu zoals je het wilde 🙂 Graag gedaan, als we nog iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.