Skip to main content

Bij ons profiel staat bij de privacyinstellingen (https://profiel.kpn.com/privacyinstellingen) een emailadres waar blijkbaar de facturen naar toe worden gestuurd. Deze wil ik aanpassen naar het emailadres wat op deze pagina staat  https://profiel.kpn.com/ bij Inloggegevens.

Ik kan nergens vinden waar ik dat kan doen. 

Graag jullie advies hoe e.e.a. aan te passen.

Hoi @PGCS. Welkom op het KPN Forum. Wat goed dat je deze vraag hier stelt. Op de pagina “Hoe wijzig ik mijn e-mailadres voor contact met KPN?” vindt je meer informatie hierover. Wanneer dit niet online lukt kan je hiervoor altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice (0800 0402)


@PGCS Ik heb niets meer van je gehoord dus ik ga er vanuit dat het is gelukt om jouw contact e-mailadres te wijzigen. Als dit niet het geval is, dan weet je mij te vinden!😊


@ViLaSY_WinterXY excuus voor de late reactie. Deze was even van de radar verdwenen.  Ik weet dat ik in mijn Profiel e.e.a. kan aanpassen. In mijn Profiel staat het juiste emailadres maar op een andere emailadres krijgen we nog steeds de facturen. Dat adres staat o.a. bij Instellingen over privacy. 

Dat emailadres is ***@pgcs.nl. Alle facturen moeten naar ***.************@pgcs.nl.

Dus hoe kan ik dit oplossen zonder te bellen 😉

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy


@PGCS Ik heb zojuist het e-mailadres voor je aangepast in onze systemen. Ik verwacht dat de eerst volgende factuur nu binnenkomt op het andere e-mailadres. Als dit toch niet het geval is dan hoor ik dat graag!