Skip to main content

Wij hadden tot 15 oktober een abonnement internet/tv op de camping. Nu willen wij per 1 april opnieuw een abonnement afsluiten voor internet en tv. Dit is ineens niet meer mogelijk. Er staat een israkastje bij ons chalet. Wel kan er internet abonnement genomen worden. Hoe kan dit?

Hallo @JennyC ,

Gaat het niet puur om de naam van het abonnement? Tegenwoordig kun je alleen een (internet)-abonnement afsluiten op de voorwaarden van KPN Hussel. Daarbij is TV een aanvullende optie als TV mogelijk is. Dat kun je dan aangeven tijdens de bestelling.
 

En als KPN TV echt niet bij te voegen is? Dan kun je nog altijd Digitenne nemen. 


Welke snelheid is er beschikbaar op het adres van dat huisje?

https://kpn-compleet-fpi-info.fourstack.nl/addresses/search?utf8 .


8mbits koper


Lijkt erop dat ze geen aansluitingen tv meer willen aanbieden, onze buren op de camping hebben wel tv. Digitenne is geen optie, dit hebben we als eens geprobeerd .


@JennyC vroeger kon je wel met 8 Mbps een televisie abonnement afsluiten bij KPN. Tegenwoordig niet meer. Volgens mij heb je nu iets van 12 Mbps nodig om televisie te kunnen aanvragen. 


Heb je thuis tv van kpn? Dan kun je dat tv abonnement op de camping via die 8 Mbps gebruiken.

D.m.v. de app (kpn interactieve tv) in je smartphone of tablet en dan met chromecast op tv kijken of

met je laptop. Die met een hdmi kabel verbonden kan worden met je televisie. Dan is 't met een browser naar http://tv.kpn.com gaan.

Voor een ontvanger is minimaal 12 Mbps nodig. En omdat kpn minimaal 1 ontvanger levert krijg je daaronder dus helaas helemaal geen tv abonnement van kpn. Via internet kan het al met (wat) minder. Maar onder de 12 Mbps kun je helaas geen abonnement voor tv erbij nemen. Wel internet uiteraard.

NLziet is ook een mogelijkheid.

Via NPO app en NPOstart.nl kun je naar de 6 tv zenders en 8 radio zenders van npo luisteren/kijken.

Met een goede antenne moet het ook met Digitenne kunnen. Deze buiten en op minimaal 5 meter hoogte en voldoende goed uitgericht.