Skip to main content

Per 24 augustus zou ik overstappen naar kpn met het combi voordeel abonnement waarbij ik glasvezel en sim only zou afnemen. Aangezien de aansluiting binnen nog niet gemaakt is, zouden de abonnementskosten van het internet pas gaan lopen als het daadwerkelijk aangesloten was, maar ondertussen zou ik al wel kunnen genieten van de korting op mobiel. Dit ging even goed, totdat ik in november van mijn vorige provider een mail kreeg dat kpn het overstap verzoek geannuleerd heeft en een week later een mail van kpn dat mijn voordelen stoppen omdat ik maar 1 product afneem. Hoe dan en waarom?? Ik heb niets opgezegd! Volgens kpn is de overstapservice niet gelukt en moet ik mijn oude abonnement zelf opzeggen als het nieuwe ingaat. Prima geen probleem, maar ik heb nog steeds geen datum per wanneer ik het kan opzeggen. Ik ben nog steeds in afwachting van het moment dat ik een afspraak kan maken met een monteur voor de aansluiting. Verschillende medewerkers van de klantenservice verzekeren mij dat de order nog gewoon in het systeem staat en dat het nog tot juni kan duren voor ik aangesloten wordt, dus waarom vervallen mijn kortingen dan? De deal was dat de korting al ging lopen tot het moment dat je aangesloten werd.

PS: Ik heb mijn huidige provider youfone gebeld en die geven aan dat kpn gewoon een nieuw overstapsverzoek kan indienen, want ik ben contractvrij etc.

 

Gewenste oplossingen:

  • 1. Corrigeer de fout in het systeem. Ik heb niets opgezegd en heb die intentie ook niet. Als ik moet wachten op de aansluiting, dan is dat maar zo, maar de voorwaarde in de deal was dat de korting al zou lopen. Daarnaast factuur correctie voor mobiel voor het teveel betaalde bedrag zonder korting

Of

  • 2. Optie tot kosteloos opzeggen mobiel, aangezien er eenzijdig, zonder overleg een deel van het abonnement is opgezegd, waardoor ik nu in het nadeel ben. Wettelijk gezien mag er alleen eenzijdig iets gewijzigd worden wat ten nadele is van de consument in het geval van inflatie correctie of veranderde wetgeving en dat is hier niet aan de orde. Dus dit is een legitieme optie, al heb ik liever optie 1.

Het zou heel erg fijn zijn als dit nu eindelijk eens opgelost kan worden, want ik heb al zo vaak gebeld. Iedereen maakt maar meldingen en tickets aan, maar er gebeurt helemaal niks.

 

Alvast bedankt!

Mijn profiel is ingevuld trouwens :-)


Hoi @wawb,

Ik begrijp dat het allemaal niet zo goed loopt. Dat is niet zo mooi. 

Ik zie inderdaad dat Combivoordeel mobiel is gestopt. Dit omdat het vaste abonnement nog niet actief is. Ik heb daarvoor wederom mijn collega's die gespecialiseerd zijn in Combivoordeel aangestuurd. Zij duiken er verder in en nemen indien nodig contact met je op. 

Verder heb ik navraag gedaan over de status van jouw vaste aansluiting. Hopelijk komt er nu meer duidelijkheid over wanneer deze actief wordt. 


Hoi @Bart_Z ,

Ik kreeg zojuist een sms dat mijn combivoordeel korting weer actief is. Dank daarvoor en voor de snelheid! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Wel vraag ik me nog af of dat nu blijft goed gaan. Het internet abonnement is immers door jullie opgezegd/geannuleerd. Is dat ook rechtgezet? Krijg ik nou nog internet zodra de aansluiting er ligt? Of moet ik het opnieuw aanvragen? Ik wil even voorkomen dat ik deze riedel weer helemaal opnieuw moet doen als jullie automatisering concludeert dat dat internet abbo inderdaad niet meer in het systeem staat. Dank alvast!


Ik zie inderdaad dat je bent aangemeld voor Compleet. Dat is fijn. Dit doen ze ook alleen maar als er nog een order is voor je vaste diensten. Die zie ik ook niet als geannuleerd. Alleen dat de overstapservice is geannuleerd.