Skip to main content

KPN vermeldt de BTW van de aanschaf van een iPhone niet op de rekening. Kan niet anders zegt de helpdesk. Wel wettelijk verplicht.  Op dezelfde factuur staat wel de BTW van thuiskopieheffing???????

Hallo @Hannah3 

 

Die BTW factuur zou je inderdaad moeten kunnen opvragen, heb je ook al bij de bestelstatus via https://mijn-bestelling.kpn.com/inloggen/ gekeken, meestal staat het op de factuur die daarin staat ook vermeld:

 


opo de factuur bij de telefoon geen btw vermeld, voor de regel daaronder thuiskopieheffing wel gewoon 21%. 


Heel vreemd dat de BTW er niet bijstaat, als je oudere berichten over dit onderwerp bekijkt is een BTW factuur meestal wel ergens te vinden, ook niet in je mailbox?

Het betreft wel echt al een factuur die je ontvangen hebt? Op de bestelbevestiging staat het niet vermeld.

Anders toch weer bellen met de klantenservice 0800-0402 (ma t/m vr 08:00 - 18:00, za 08:00 - 17:00) zoals vermeld in het artikel, hopelijk krijg je dan iemand aan de lijn die de BTW factuur wel kan opsturen.

Als ze weer zeggen dat het niet kan vragen naar de afdeling Collections (als je daar niet mee spreekt), die zouden een BTW factuur zeker moeten kunnen opsturen.


de vorige kpn-man heeft zonder verder commentaar de hoorn erop gegooid. Waarom niet gewoon de BTW vermelden. Staat op alle rekeningen van KPN (3 per maand).


Reageer