Skip to main content

Hier hetzelfde probleem. Dit is niks anders dan in t systeem aangeven dat de klant zn abonnement beëindigd. Dat kpn zn zaken niet op orde heeft en zo lang op zich laat wachten met uitbetalen is ronduit asociaal. In deze tijden van snel opvolgende computersysteem mogelijkheden lopen ze wel erg ver achter met de toepassing van de ontwikkelingen. Het wordt tijd dit aan te kaarten bij de consumentenbond. 

 

Admin: Afgesplitst en eigen topic aangemaakt

Daarbij is het ronduit belachelijk dat kpn niet eens t fatsoen heeft een contact mogelijkheid te vermelden in de emails. En als je dan op de site kijkt om contact op te nemen wordt je via verschillende links van t kastje naar t muurtje gestuurd. Asociaal, onklantvriendelijk en ronduit beschamend hoe ze dit hebben ingesteld. 


Hoi @Din12e45. Ik begrijp uit jouw bericht dat het abonnement niet is opgezegd. Gaat het om een mobiel abonnement of een Internet en TV abonnement? Je kan het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice hiervoor. Zij hebben de mogelijkheid om jou door te verbinden met de juiste afdeling. Onze klantenservice is te bereiken via het nummer 0800 0402 (gratis). Helaas hebben wij (moderators) niet de mogelijkheid om een abonnement te beëindigen. Wanneer het abonnement is opgeheven ontvang je een slotfactuur. Hierop worden de te veel berekende kosten verrekent.