Skip to main content

Kan je een betaling in termijnen doen of uitstellen bij nieuw abonnement met telefoon?

Bedoel je een lening voor een telefoon? Dan kan op afbetaling. Meestal moet je wel een deel in 1 x voldoen. Bij een abonnement voor 1 jaar wordt het restbedrag in 12 maanden/delen afgeschreven. En abonnement voor 2 jaar dus in 24 maanden/delen.

Je dient je abonnement dus te verlengen (met de nieuwe propositie).

Voor verlengen start hier http://kpn.com/verlengen . Onderaan de pagina staat een schuifje waarmee je kan bepalen wat je meteen betaalt aan je telefoon en wat je afbetaalt.


Hier is een nieuw abonnement afgesloten met toestel en betaal een x bedrag voor toestel, kan dit in termijnen?


Op het moment van afsluiten van het abo kun je kiezen wat je wilt @Eva83 en waar heb jij dan voor gekozen?

Houd er wel rekening mee dat als je een afbetaling doet voor een telefoon die duurder is dan €250 dit bij de BKR geregistreerd wordt en gevolgen kan hebben voor andere leningen, hypotheken e.d.

 


Daar moet je bij het afsluiten voor kiezen. Eenmaal gedaan is het te laat en heb je je aan de overeenkomst te houden. Heb je nu voor het hele bedrag gekozen dan kan er geen lening meer van gemaakt worden. En zul je het in 1 x moeten betalen. 

Lukt dat niet en zit je nog binnen de 14 dagen dan kan je de hele boel annuleren. Veel gedoe, toestel moet dan ook geretourneerd in de originele verpakking.

Bij het afsluiten kies je het gedeelte dat je in 1 x wil betalen, bijvoorbeeld € 75,--, en de rest, bijvoorbeeld nog € 300,-- , betaal je dan in termijnen. Gelijk aan het aantal maanden van je abonnement. 12 of 24.