Skip to main content

30 dagen opzegtermijn maar de volgende dag geen mobiel meer? Naar kpn winkel, opgelost, maar na 5 dagen opnieuw geen mobiel? 30 dagen opzeg termijn is wel betalen maar geen service? Kan niet bellen of gebeld worden omdat jullie mijn mobiel niet kunnen of laten werken. 

Een 30 dagen opzegtermijn betekent dat als je jouw abonnement opzegt, je 30 dagen moet wachten voordat deze wordt stopgezet. Als je jouw abonnement niet hebt opgezegd, dan heb je in principe niks met het opzegtermijn te maken. Als je jouw abonnement wel hebt opgezegd en het opzegtermijn van 30 dagen is ingegaan, dan nog zou je wel gewoon diensten moeten hebben tot het abonnement is stopgezet.

Het is vervelend dat je geen gebruik kunt maken van jouw mobiele abonnement, @Peter57104. Je kunt de meeste problemen verhelpen met deze online probleemoplosser: Storing met mobiel, zo los je het op. Lukt het niet om jouw probleem hiermee op te lossen? Dan raad ik je aan telefonisch contact met ons op te nemen via 0800 0402. Misschien kan je hiervoor een mobiel van een vriend of familielid lenen. Bellen met onze klantenservice is gratis.


Reageer