Skip to main content

Goedemorgen,

 

Sinds de migratie van XS4all naar KPN kon ik al een tijdje geen Mijn KPN account aanmaken.
Ik had een leveradres in Den Haag maar de facturen gingen naar een adres in brabant.

Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat in het KPN systeem (na de migratie) het factuuradres als leveradres is aangehouden. Medewerker blijft volhouden van niet en weigeren enige technische onderzoek (zoals DSL centrale afkomst).  Ik moet constant de postcode van de factuuradres opnoemen terwijl ze op de postcode van het leveradres steeds maar niks vinden.

Wat kan ik nu nog doen? Ik heb het gevoel dat er totaal geen medewerking is en ik krijg het telefonisch ook niet uitgelegd. Ja meneer u moet een verhuizing indienen, Nee! want de lijn werkt al in Den Haag en staat in praktijk al goed, het is puur administratief sinds de migratie gewoon verkeerd gegaan…..

 

Welke medewerker kan mij hierbij helpen en serieus nemen?

Hoi @DJT, welkom op ons forum!
Dat schiet niet op zo inderdaad!
De meeste gegevens kun je wijzigen via je MijnKPN maar als jouw abonnement op een ander fysiek adres actief is dan in onze gegevens staat is dit iets wat mijn collega's moeten wijzigen.
Dit is niet een stappenplan wat mijn collega's vaak gebruiken maar hier is zeker weten een proces voor.
Ikzelf kan dit via het forum niet voor je doen, je zult echt even moeten bellen of langs een winkel

Voor particuliere KPN abonnementen kun je bellen met 0800-0402, voor zakelijke met 0800-0403 en als het abonnement nog een XS4all abonnement is kun je terecht bij 020 398 76 66

Meer informatie over de XS4all migratie kun je vinden in ons topic:


Is gewoon een BUG in het systeem van KPN bij alle XS4ALL klanten met een aparte factuuradres wat anders is als de leveradres. Mijn KPN kan je niks wijzigen want dan wordt het leveradres veranderd. Specialisten zijn ermee bezig maar oplostijd is onbekend. Graag geen standaard berichten hier vermelden maar beetje research en erkenning van een bekend probleem is misschien een beter idee.

hoe gaan jullie dit compenseren? Nu kan ik op een vrije adres al maanden geen nieuw abonnement nemen van KPN.