Skip to main content

Waarom een verhoging van het mobiel abonnement, is niet vermeld bij de afsluiting van het mobiele abonnement. Het is weer de laaghartige mentaliteit om de mensen het geld uit de zakken te kloppen!!

We leven toch al in een moeilijke tijd en KPN heeft een topwinst gemaakt. Het fatsoen is weg en de menselijkheid is aan het verdwijnen. Het recht van de sterkste heerst, door een overheid die vooral hun eigen financiële belangen dient!  10 % van de Nederlanders heeft 70% van het vermogen in handen, miljoenen mensen in ons land tellen al niet meer mee!!  Een beetje meer delen, een fatsoenlijk en rechtvaardiger beleid in alles van deze en vorige regeringen zouden een grote bijdragen leveren voor een leefbare samenleving, die wordt door een steeds groter wordende onrechtvaardige beleidsbeslissingen van deze ,maar ook vorige regeringen onleefbaarder.  Dat is zeer verdrietig! KPN, doe daar niet aan mee!!!!!     

Ja…...alles word duurder dus ook bij KPN.

Of het eerlijk is of niet ?

Wen er maar aan.


Is elk jaar. Staat gewoon in het contract.

En over winst maken... misschien heeft u de afgelopen periode ook wel winst gemaakt. Want misschien is uw huis wel meer waard geworden. Dan maak je boekhoudkundig winst. En misschien heeft u wel afgelost op uw hypotheek. Dus minder schuld. Dat is ook winst. Maar houd dat ook in dat u een hoger banksaldo heeft? Staar je niet blind op de term "winst". Want dat wil nog niet altijd zeggen dat er meer geld is.


Toch, @KPN heeft lak aan de klanten ,het is vermeld bij het afsluiten van het contract, dat er elk jaar in oktober een inflatie verhoging bovenop komt. Je hebt er zelf voor getekend. En deze verhoging is ook logisch, omdat ook KPN moet meer betalen aan zijn leveranciers, de medewerkers van KPN willen ook een regelmatige salarisverhoging en ga maar zo door. Al dit moet uiteindelijk door iemand, dus de klant, door jou, door mij, betaald worden. En deze verhoging heeft dus ook absoluut niets met welke regering dan ook te maken, alleen maar met de bedrijfsvoering van KPN.