Skip to main content

Ca. 3 weken terug contact met de klantenservice. De Wifi sterker moest ingeleverd worden bij de KPN winkel een dorp verderop. Daar eerst de chagrijnige afwijzing, dat zou onmogelijk zijn aldus de medewerker. Een collega merkte dat we niet blij waren en corrigeerde de collega, sinds heel kort was het toch mogelijk. Maar geen bevestiging. KPN klantenservice gebeld, deze aan de medewerker in de winkel gegeven. Moeizaam maar uiteindelijk kwam de gezamenlijke bevestiging dat er op de volgende factuur een credit zou volgen. Helaas. Weer bellen met de klantenservice. Doorverwezen naar de winkel verderop. Toch even aangedrongen, een klantenservice zou de credit toch moeten kunnen regelen? Een diepe zucht en dreigen de verbinding te verbreken. Nogmaals en echt in normale woorden een oplossing gevraagd. De medewerker Petra ‘denkt’ dat het dan wel op de volgende factuur zal komen. En of ik niet zo moeilijk wil doen. De achternaam geeft ze niet, andere collega's wel maar ze zegt dat zij dat liever niet doet, dat snap ik helemaal als je zulke ‘service’ verleent bij klanten die een uitdaging hebben groter dan een bestelling… Waar gaat het heen met de KPN? Krijgen we ons geld nog terug? 

Hoi @Wifi versterker retour 
Heb je eerst wel gebeld met de KPN en heb je wel een bewijs gekregen van afgifte?

Je kunt hier wachten op een KPN-medewerker, maar de wachttijd is door drukte en vakantie opgelopen tot ongeveer 5 dagen.
Wil je dat?
Vul dan vast je klantnummer(s) en Postcode en huisnummer en telefoonnummer in je forumprofiel, wat alleen zichtbaar is voor KPN en voor jou, dan kun je sneller geholpen worden.

Dus niet hier plaatsen maar in de link die je kunt aanklikken.

Maar een beller is sneller, dan kun je beter even bellen met het gratis nummer van KPN 0800 0402 Bereikbaar op: ma-vr tussen 08:00 - 18:00, za. 08:00 - 17:00.


Zoals geschreven heeft de klantenservice ons met adres doorverwezen naar de kpn winkel een dorp verderop. Daar aangekomen werd eerst ontkend dat het ingenomen kon worden. Daarna kon het ineens wel en dan wel zonder een bewijs van afgifte. Toen nog voor de zekerheid gebeld en de klantenservice en medewerker in de winkel hebben in koor verteld dat het goed was en dat er op de volgende factuur een credit zou plaatsvinden. Maar helaas. Bedankt voor je tip. Bellen is helaas niet sneller. De medewerkster Petra had geen idee wat te doen en na enig aandringen kwam ze niet verder met dat ze ‘dacht’ dat het vast wel goed zou komen… Klantnummer ********. Persoonsgegevens houd ik beter buiten deze publieke omgeving. 

 

Admin: aangepast met het oog op de privacy.


Persoonsgegevens houd ik beter buiten deze publieke omgeving. 

Dan kun je niet geholpen worden @Wifi versterker retour 
Aan je naam kunnen ze niet zien wie je bent en ook niet aan je klantnummer, overigens mag je die hier niet plaatsen, zet die in je profiel zoals ik hier aangaf, daar kan niemand bij alleen de KPN
Binnen 1 uur kun je het veranderen door de drie groene stipjes aan te klikken rechtsonder je bericht en dan kiezen voor bewerken.


@Wifi versterker retour je kan in je profiel je privégegevens invullen, zonder dat andere forumleden daar inzage in hebben. Alleen KPN-medewerkers kunnen dat zien. Dat is veiliger dan hier je klantnummer neerzetten :)


Hallo @Wifi versterker retour, welkom op het KPN Forum!

Er zijn verschillende manieren om jouw apparatuur te retourneren. Welke methode voor jou van toepassing is, is afhankelijk van de apparatuur en de situatie.

  1. Apparatuur dat je van ons in bruikleen hebt, zoals Experia Box en/of tv-ontvanger(s), ontvangen we graag retour. Je kunt de apparatuur in een willekeurige doos gratis terugsturen naar KPN, Antwoordnummer 10119, 2400VB Alphen aan den Rijn.
  2. Apparatuur dat je gekocht hebt in de winkel, bij de monteur of via de klantenservice kan je retourneren in een KPN winkel bij jou in te buurt.
  3. Apparatuur dat je gekocht hebt via de Wifi Manager, kan je retourneren in een KPN winkel bij jou in te buurt.
  4. Apparatuur gekocht in de webshop Apparatuur voor Thuis kan je retourneren via Ceva Logistics. Volg hiervoor de retourstappen in de bevestigingsmail of de brief die bij de bestelling zit. Kom je er niet uit, dan kan je telefonisch contact opnemen met Ceva Logistics via 070 301 39 88.

De SuperWifi heb je gekocht en dienen dus retour gestuurd te worden via de KPN Winkel óf via Ceva Logistics, afhankelijk van waar je de SuperWifi hebt gekocht. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij je geld ook terugkrijgt (mits binnen bedenktermijn van 14 dagen).

Kun je misschien vertellen via welke weg jij de SuperWifi in eerste instantie hebt gekocht?

Zou je ook je forumprofiel willen aanvullen met je postcode, huisnummer, geboortedatum en klantnummer? De gegevens in jouw profiel zijn alleen zichtbaar voor jou en de moderators. Geef je hier een seintje als je dit gedaan hebt?