Skip to main content
Beantwoord

Zakelijk/particulier adres klopt niet

  • 13 September 2024
  • 8 reacties
  • 57 keer bekeken

Wij hebben kpn zakelijk en privé. Nu viel mij ineens op dat kpn voor thuis op 14 A staat dit zou 14 moeten zijn. Zaak en huis staan naast elkaar. Zaak zou 14A moeten zijn. Hoe kun je dit laten veranderen zonder een verhuizing in te moeten vullen. Het is geen verhuizing. We wonen er al jaren.

Waarom heeft u eigenlijk überhaupt 2 abonnementen als huis en zaak naast elkaar staan? Heeft dat ergens nut voor?


Op de zaak kijken we geen tv.  Het zijn 2 verschillende adressen. Staat los van elkaar. Zakelijk is aftrekbaar. Privé niet.

 


Op de zaak kijken we geen tv.  Het zijn 2 verschillende adressen. Staat los van elkaar. Zakelijk is aftrekbaar. Privé niet.

Bij een zakelijk abonnement kunt u ook gewoon tv nemen. 

En een 2de abonnement kost meer dan wat u met dat "aftrekbaar" bespaart. 

Maar goed. Het is uw keuze 😄


Is er ook een kpn moderator die kan reageren? Loop een beetje vast via contact chat lukt het niet alleen via verhuizing. Maar het is geen verhuizing alles komt op het juiste plaats binnen alleen huisnummer klopt niet. Als we het via verhuizing zouden moeten regelen moeten we zakelijk en privé allebei verhuizen. Beetje onnodig lijkt mij. 


Hoi @Ronda 

Het snelst kun je dit regelen via de Zakelijke Klantenservice van KPN.
Deze kun je gratis telefonisch bereiken via 0800-0403.

De Zakelijke klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Een medewerker kan dan direct het juiste adres invoeren (huisnummer 14A) onder het zakelijk abonnement die je afneemt.

Via de community kan het enkele dagen duren (afhankelijk van de drukte), voordat een moderator je van antwoord zal voorzien.


Kunnen ze dan ook gelijk het privé abonnement ook op het juiste nummer zetten? Die ie niet zakelijk namelijk. 14 moet 14 A worden die is zakelijk en 14A moet 14 worden (niet zakelijk). Maar een goed idee dit via zakelijk proberen te regelen. ga ik zeker proberen. Dank voor de tip.


Hoi @Ronda 

Nog een extra tip:

Je kunt ook langs een KPN (XL) Winkel bij jouw in de buurt langs gaan, dan kun je alles in één keer regelen met een KPN medewerker in de winkel.
Dus zowel voor je zakelijke als voor je particuliere aansluiting.

Neem wel een geldige legitimatiebewijs mee naar de winkel, want daar wordt om gevraagd ter verificatie.

Mocht je het al telefonisch hebben geregeld, dan komt deze tip vanzelfsprekend te vervallen.


Na veel gezeur heeft de persoon in de chat iets in gang gezet. Krijgen hier nog bericht van of het gelukt is. Ze blijven maar hameren op dat het alleen met verhuizing kan. Maar het is geen verhuizing. Ze hebben bij kpn het verkeerde nummer bij het verkeerde huis. Nu eerst maar 5 werkdagen afwachten en anders naar de winkel.


Reageer