Skip to main content

We hebben voor langer dan een jaar immens lage wifi zelfs inde de 0.6 mbps. Ik weet niet wat het is maar ik vind het raar want de jaren daarvoor was het goed. Er werd gezegd dat we het op glasvezel moesten aanleggen maar dat ligt er nog niet.

Wat zegt deze site over de te behalen snelheid op jouw adres? https://xs4all-fpi-info.fourstack.nl graag een screenshot zonder je postcode plaatsen. 


 


Dat is niet veel helaas. Het advies is dan ook om zoveel mogelijk met kabels te werken.  Heb je de wifimanager al gedaan?https://www.kpn.com/internet/wifi/manager.htm#/login Haal je bekabeld wel die snelheid? 


Goedemiddag @Manu v en welkom op het Forum :) 

 

Ik zie dat we op jouw adres een beperkte snelheid kunnen leveren, dit heeft te maken met de afstand tussen je woning en onze wijkcentrale.  Wanneer je via de Wi-Fi gaat werken, verlies je daarnaast ook altijd nog snelheid omdat het signaal zich door de lucht moet verplaatsen. Ik kan me eigenlijk alleen maar aansluiten bij het advies van @Joep1965 om zoveel mogelijk bekabeld te werken. 

 

Wat wellicht nog voor een klein beetje verbetering kan zorgen, is de KPN Wi-Fi Manager (kpn.com/wifimanager). Met deze tool kun je de kwaliteit van de Wi-Fi bij jou thuis in kaart brengen en deze zal op basis daarvan verbeteringen doorvoeren of een oplossing aandragen in de vorm van gratis Wi-Fi versterkers. Hopelijk heb je hier iets aan! 


Reageer