Skip to main content

Al enkele dagen zenderverstoring melding. Internet valt om de 1 a 5 min uit.. Dan krijgen we de code melding en duurt het soms wel 15min totdat internet weer terug is voor weer een hele korte tijd. Meerdere malen contact gehad met kpn. Op afstand zouden ze testen doen. Na 2 dagen geen terugkoppeling zelf maar gebeld. Antwoord van kpn: het ligt bij een Andere afdeling. Jullie worden gebeld door een specialist.wanneer? Geen idee.. uitermate frustrerend dat kpn geen actie onderneemt om dit op te lossen en zelf contact met klanten te onderhouden. Thuiswerken zonder internet. Al door de Mobiele data bundels van andere providers heen. 

Wat zegt de man aan de telefoon: neem geen zelf contact met ons op want dat gaat voor frustraties zorgen. Wacht op wanneer wij contact opnemen..maar wanneer dat gaat gebeuren (vandaag,? morgen,  ? volgende week ? Geen idee)

Kpn neem verantwoordelijkheid en actie. Dit is echt klant onvriendelijk. 

Iemand anders dit probleem gehad? 

Dat klinkt niet goed zeg. Misschien dat we u hier kunnen helpen. Welk type modem heeft u? Welk type ontvangers? Zijn de ontvangers met een kabel aangesloten op het modem of gebruikt u draadloze verbindingssets? Gaat er een rood lampje branden bij uitval ? Welk code krijgt u te zien?


Dikke 2 weken terug heeft een kpn monteur kpn box 12 modem geïnstalleerd aangezien de vorige te oud was en we slechte/matige verbinding hadden.  

Het modem is rechtstreeks verbonden met de tv en tv ontvanger.

Er is geen rood brandend lampje maar de internet en WiFi verbinding lampjes knipperen groen

Fout code stb-nmc-400 (verbinding met zender verbroken). 

Kpn heeft al op afstand het modem gereset. Dit heeft niets opgeleverd. 

 


Hoi @Mosterd, welkom op het KPN Forum! Balen dat jouw internetverbinding zo vaak wegvalt.

Ik begrijp dat er al een ticket is aangemaakt voor onze specialisten. Maar je hebt nog niets gehoord. Logisch dat je graag wilt weten wanneer je wel wat te horen krijgt. Ik kijk dit graag voor je na, maar ik kijk ook graag of ik je misschien op een andere manier kan helpen.

Ik ga je daarom een paar vragen stellen. Zou je deze willen beantwoorden:

  • Je zegt geen rood lampje te hebben. Dus ook als je geen internet hebt, brandt er geen rood lampje op het modem?
  • Wat valt er precies weg? Is dat alleen wifi of ook de bekabelde internetverbinding?
  • Gebruik je SuperWifi of Experia Wifi?
  • Heb je zonnepanelen? Zo ja, welke omvormer heb je?
  • Wat voor apparatuur heb je nog meer aangesloten op het modem?

Zou je daarnaast je forumprofiel willen aanvullen met je postcode, huisnummer, geboortedatum en klantnummer? De gegevens in jouw profiel zijn alleen zichtbaar voor jou en de moderators.