Skip to main content

Ik heb sinds een maand problemen met producten toevoegen en verwijderen via MijnKPN.

 

Ik wil dus het pluspakket verwijderen, maar krijg al een maand de melding dat er een technische storing is.

Afgelopen maandag heb ik met de helpdesk gebeld, en ook hij kon geen wijzigingen aanbrengen in mijn producten. Nadat hij dit een paar keer had geprobeerd besloot hij een ticket aan te maken en mij binnen een paar dagen terug te bellen.

 

Gisteren kreeg ik ineens een SMS dat mijn combinatievoordelen waren vervallen (waarom?), maar verder kan ik nog steeds niets wijzigen in MijnKPN. Vanaf volgende maand betaal ik dus 15 euro meer dan nodig is…

Ook ben ik niet teruggebeld door die helpdeskmedewerker.

 

Wat is er aan de hand? Dit begint aardig vervelend te worden...

@Marcia_ , @Hanna_ , kan iemand hier even goed naar kijken? @Richub loopt op een of andere manier tegen een muur aan. Op Tweakers kon niemand hem helpen vandaar dat hij doorverwezen is naar dit forum.


Hallo. Ik heb zelfde probleem al een tijdje. Kan niets wijzigen. Steeds krijg ik na een wijziging dat er een technische storing is. En ook via het tvkastje kan ik het ook niet. Wil nl espn pakket, maar na bestellimng krijg ik een error code op tv.  Heb al drie keer contact via telefoon gehad, maar er wordt niets uitgevoerd omdat ook bij de kpnmederwerkers een storing is aangegeven.  Er zou een ticket aangemaakt zijn om het handmatig op te lossen. Echter er is nog niets opgelost. We zitten in quarantaine en wilden daarom zsm voetbal kijken, maar wacht al een week.  Kan dit opgelost worden aub. Alvast bedankt


@Marcia_ , @Hanna_ , kan iemand hier even goed naar kijken? @Richub loopt op een of andere manier tegen een muur aan. Op Tweakers kon niemand hem helpen vandaar dat hij doorverwezen is naar dit forum.

@Erik_  @Paul_ @Shyrin_ 


Wij willen ook graag espn ipv ziggo maar kan niets wijzigen ivm onderhoud. Dit is al dagen zo. Kreeg ook een mail dat mijn Husselvoordeel is vervallen. Maar ik heb niets kunnen wijzigen. Snap dit niet 


Er zijn 5 mods getagd, en behalve Sledgehammer en 2 medeKPN’ers die dezelfde klachten hebben wordt er niet gereageerd? 

Is het zo druk, of is dit probleem zo vreemd/onbekend dat er niet op gereageerd kan worden?


Hallo @Richub , @esther4 en @Ronpiek ,

De ervaring leert dat je via de chat het snelste geholpen wordt. Probeer daar eens om een statusoverzicht te vragen….

 

De chat bereik je via : KPN Service en contact

Kies een onderwerp.

Tik dan op: ‘Ik heb een andere vraag’ 

(en dan helemaal naar beneden scrollen) 

 

Bellen is ook natuurlijk ook mogelijk via 0800-0402.


Hallo allemaal! Het is hier inderdaad erg druk. We hebben momenteel een doorlooptijd van 5-7 dagen (helaas). Doen ons best dit terug te dringen. 
Normaal gesproken zijn dit meer vragen voor de directe klantenservice. Doel van het Forum blijft natuurlijk: klant helpt klant.  
Goed, dit gezegd te hebben. Knap beroerd dat je er niet uit komt@Richub

Super dat je je gegevens al hebt ingevuld. Ik heb meteen even meegekeken: 

Gisteren heeft een collega je gebeld. Helaas kreeg hij je niet te pakken. Hij schrijft dat het ticket is doorgezet naar de specialist. Hij heeft de prioriteit aangepast (opgehoogd) zodat dit sneller in behandeling wordt genomen. Ik ga er een beetje vanuit dat hij, zodra hij weer werkt, je nogmaals probeert te bereiken om dit uit te leggen.  
Korting mobiel is nog niet teruggezet. Dit gebeurd zodra het ticket voor het Thuis-abonnement is afgerond.

Zie het als een openstaande order die maar niet wordt afgerond. Dit is een administratieve fout waar we nu aan werken. Zolang de order openstaat, kunnen we geen wijzigingen aanbrengen in het systeem. Dus ook geen wijziging als Compleet melden = aan elkaar koppelen. 

Ik ben morgen vrij, maar overmorgen weer van de partij. Ik hou het voor je in de gaten. 


@esther4 Ik kijk uiteraard ook graag met jou mee. Kun je je gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?

 

 


Gisteren werd ik gebeld terwijl ik in het verkeer zat op weg naar huis, en dan neem ik de telefoon nooit op. :wink:

Toch blijft het raar dat ik er in december achterkwam dat dit probleem er was, en ik heb geen idee hoe lang dit toen al speelde. Je zou bijna denken dat er dan ergens in jullie systemen een melding moet komen dat er iets niet klopt.

Dit is niet ondankbaar bedoeld, maar meer een gewone vraag.

De gewone klantenservice had ik al gebeld, na het eerste gesprek bleef het een week stil, toen ik een week later belde zei hij al dat er iets niet lekker zat in het systeem. Blijkbaar zit het zo diep dat er een specialist naar moet kijken…

In ieder geval bedankt voor je antwoord. :thumbsup:


@Richub Haha, dat snap ik goed! Ik denk altijd, als het belangrijk is, bellen ze vanzelf nog een keer. Het heeft te maken met een migratie naar en nieuw platform. De migratie wordt beheerd door een speciale afdeling. Helaas gaat het bij jou niet goed. Dit moet handmatig opgelost worden en kost nogal wat tijd. Je stond waarschijnlijk wel al op het lijstje, maar komt nu eerder naar voren omdat je een wijziging wilt aanbrengen wat niet lukt. Kijk, dan moeten we aan de slag natuurlijk! 

Ben je inmiddels gebeld? Want ik zie dat de voordelen gisteren weer geactiveerd zijn. Ik zou verwachten dat het is opgelost? 


Ik ben nog niet gebeld, en kan ook nog steeds niets wijzigen in MijnKPN. Maar de melding is nu dat een wijziging nog niet is doorgevoerd.

Dat is al een verandering. :thumbsup:

 

En ik werd donderdag door een prive nummer gebeld, dan kun je dus niet terugbellen...


Ik ga ervan uit dat ze na het weekend contact met je opnemen @Richub! Mocht dit anders zijn, laat het begin van de week hier even weten. Dan kan ik een poging wagen ze te bereiken voor je :D


@Lisa Ik ben nog steeds niet gebeld, en kan nog steeds niets wijzigen in MijnKPN…

De melding is:  Uw wijziging wordt verwerkt. Nieuwe wijzigingen zijn tijdelijk niet mogelijk.

 

 


Bedankt voor het melden @Richub! Ik ga er voor je achteraan. Hoop morgen meer duidelijkheid te kunnen geven. Je hoort van me! :blush:


Nou, vandaag ben ik eindelijk teruggebeld.

Wat blijkt: Er zit een bug in de administratie van KPN waardoor een klein aantal klanten al sinds november geen wijzigingen meer in hun diensten kunnen aanbrengen.

Het probleem is dus ook al ruim 2 maanden bekend binnen KPN, maar wordt niet naar de klanten toe gecommuniceerd. De klanten die hier last van hebben kunnen er dus op geen enkele manier erachter komen dat het probleem niet bij hun, maar bij KPN ligt.

Eind maart verwacht KPN deze bug gefikst te hebben.

Wat mij hierbij steekt is dat gebrek aan communicatie: Zijn de klanten niet belangrijk genoeg om over dit soort storingen te mogen horen? Het is juist dankzij deze klanten dat KPN zo’n groot bedrijf is geworden…

Ook worden individuele gevallen niet geëscaleerd (als de producten verder goed werken, probleemgevallen worden wel opgepakt), dit kost teveel mankracht, en dat gaat ten koste van de tijd die het repareren van deze bug kost.

Ik wacht maar verder af...


@Richub Ben in ieder geval blij om te horen dat je gebeld bent en bent voorzien van uitleg. Ik kan me voorstellen dat er niet geïnformeerd wordt als de klant geen problemen ondervindt. Wel zou dit bij ons bekend moeten zijn… Had een heleboel tijd gescheeld. 

Eind maart duurt nog even. We wachten hierop! 


“Ik kan me voorstellen dat er niet geïnformeerd wordt als de klant geen problemen ondervindt.”

Fout! De klant ondervindt dus wel problemen: Hij kan zijn abonnement niet aanpassen via MijnKPN!

Waarom niet gewoon aangeven dat deze bug er is, en dat een klein aantal klanten hier last van heeft?

Ik blijf dit raar vinden...


Ik heb e.e.a. toch even nagevraagd, @Richub. We werken wel degelijk nog aan individuele ‘zaken'. We willen gewoon dat elke klant het pakket krijgt wat hij/zij wenst. Er worden dus ook zeker nog wel opdrachten uitgegeven om het op te lossen. Naar elk ticket wordt gekeken. Sommige kunnen meteen opgelost worden, andere nog niet. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om dit niet proactief te communiceren omdat het om een heel klein percentage gaat waar het niet goed gaat en een nog kleiner percentage waarbij dit de reden is. Dit zou waarschijnlijk meer vragen opleveren van klanten waarbij het wel werkt, dan dat het vragen beantwoordt. Hopelijk geeft dit je een iets duidelijker beeld. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, laat het dan gerust weten.


Hier een gelijksoortig probleem.

Kan geen zenderpakketten aan of uit zetten.

Nu bijna 2 weken en nog steeds geen duidelijkheid wat het is.

Toevallig kom ik via Tweakers het bericht van @Richub tegen.

 

Wat mij het meeste stoort is dat er gezegd wordt dat je dezelfde dag wordt terug gebeld en daarna niks meer hoort. Nu 2 dagen achter elkaar. Vandaag werd ik gebeld om een screenshot te sturen van de melding in mijnkpn.

 

Als dit probleem dus al bekend is bij kpn waarom komt er dan geen duidelijk antwoord?

Ik heb het idee dat men dit bij de klantenservice niet weet.


Beste @Edsandje, welkom! De klantenservice zou moeten weten dat klanten hier tegenaan kunnen lopen. Zij beschikken namelijk over dezelfde interne informatie als wij ook. Ik kan me wel voorstellen dat als je hier maar een enkele vraag over krijgt, je het misschien minder herkent. Wij hebben het hier op het forum mooi gebundeld natuurlijk. Ik zie dat je je klantnummer in je profiel hebt gezet, dus ik heb even gekeken: jouw probleem ligt bij de juiste afdeling. Helaas kan het dus nog wel even duren voordat het opgelost wordt. Mijn excuses hiervoor!


@Marcia_ dank je wel voor je reactie.

Ik heb dit nu 2 weken en heb nog geen medewerker gehoord die mij kan vertellen wat er aan de hand is.

En ook niet wanneer dit opgelost wordt.

Wat is even? Een dag, week, maand?


Ik heb hier ook nog geen concrete datum ontvangen helaas. Ik heb begrepen dat het al een poosje bij de oplospartij ligt, om met een algemene oplossing te komen, maar dat het nogal complex is. In dat soort gevallen wordt er nooit een indicatie gegeven, omdat het morgen opgelost kan worden, maar het ook nog een maand kan duren. Zodra de oplossing in zicht is, worden wij daar dan ook van op de hoogte gebracht en kunnen we met een verwachte datum komen. Voorlopig durf ik dus nog geen uitspraken te doen erover.


Hier werkt alles weer. 

Een mailtje dat de storing is opgelost, verder geen info, maakt niet zoveel uit als het maar werkt.


Gelukkig maar! Heel fijn dat je het even liet weten nog!


Bij mij is alles nog onveranderd, en de beloofde eind maart voor de fix is duidelijk niet gehaald.

Die bug speelt nu al ruim 3 maanden op, hetbegint wel erg lang te duren zo...


Wat ontzettend balen zeg 😞. Ik zie dat je twee weken geleden contact hebt gehad met mijn collega die het ticket voor je aangemaakt heeft en die heeft inderdaad aangegeven dat het nog niet opgelost is en blijft het in de gaten houden. Hoewel ik besef dat je inderdaad al te lang moet wachten, kan ik op dit moment helaas niets anders dan aangeven dat we toch nog af moeten wachten. Excuses voor het ongemak!