Skip to main content

Hallo.

kpn veilig hoe kan ik dat instaleren op mijn laptop?

Ik krijg steeds melding dat ik niet bevoegd ben terwijl we alles van kpn hebben.

Ik mis hier wat geloof ik.

 

Groet

Weet je zeker, dat je een abonnement hebt? Log hier eens in:

https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/kpn_veilig/#/


Goedemorgen,  Ik heb hetzelfde. Gisteren is alles geinstalleerd thuis. Internet, TV en MIJNKPN werken ( ik kan ook op dit forum inloggen...) Maar KPN Veilig binnenkomen lukt niet.  Ook niet met de f-secure link…

 

groet Remko


Voor de goede orde hier de instructies:

https://www.kpn.com/service/internet/veilig-internetten/kpn-veilig/kpn-veilig-op-pc.htm

Let er vooral op, dat je een KPN-ID moet hebben. Wordt ook uitgelegd.


Hoi

 

Ik heb een KPN-ID.

Ik zie het tussen mijn producten staan (THUIS) en als geactiveeerde Extra Optie: KPN Veilig tot 5 apparaten. Ik probeer nu apparaat 1 te koppelen…

Maar ik blijf deze melding krijgen bij het inloggen op KPN Veilig:

Fout: Voeg eerst uw (actieve) KPN internet abonnement toe aan uw KPN ID via MijnKPN op mijn.kpn.com. Een dag na activatie kunt u inloggen voor "KPN Veilig" met uw KPN ID.


Zie je op de pagina Producten ook je thuisadres als gekoppeld staan? Anders kiezen voor product toevoegen.


Ja,dat is zichtbaar

 


Hoi @Jan1970, om KPN Veilig te kunnen installeren moet het inderdaad wel onderdeel zijn van jouw abonnement. Heb je al kunnen inloggen op de pagina die r_k noemde?

 

@remko van houtert, welkom bij ons op het forum. Bij de installatie is inderdaad een KPN ID nodig. Ik ga er vanuit dat je die hebt, want je hebt die ook nodig om hier op het forum in te loggen :slight_smile:  Als jouw pakket daaraan is gekoppeld moet je het via deze pagina kunnen installeren. Is dat de pagina waar je die melding kreeg, of was dat op een andere pagina?


 

Hoi Jasper,

Ja inderdaad die pagina.

 


Hmm, bij een abonnement krijg je standaard 2 licenties om te gebruiken. Als die nog niet gebruikt zijn is de melding raar. Zou je jouw forumprofiel volledig in kunnen vullen? Als je daarna hieronder een seintje geeft kan ik kijken wat ik erover kan zien. 


Hoi.

 

zojuist gedaan.


Dank je, het is inderdaad ook gewoon actief bij jouw abonnement. Ook met de f-secure link lukt het inloggen niet dus, dat is wel gek. Ik zie zo ook geen redenen waarom het niet lukt, daarom heb ik een specialist gevraagd om even mee te denken. Zodra ik daar meer over weet kom ik bij je terug!