Skip to main content

Elke keer als de TV aut afsluit en ik m later weer aan wil zetten met de KPN afstandbediening dan lukt dit wel. echter verder doet de afstandbediening helemaal niks meer. super irritant. als ik dan de tv ontvanger weer opnieuw opstart (stroom eraf en erop) start de tv weer op en heeft de afstandbediening weer contact met de Bluetooth ontvanger. Iemand een idee?

 Hallo @Hermanangela,

Dit is een vervelend verschijnsel. Zou je de afstandsbediening is willen resetten door de rode en blauwe knop gelijktijdig in te drukken tot het rode lampje gaat branden en dit willen bevestigen met OK? Er zal dan tweemaal een rood en groen lampje knipperen ter bevestiging. 
Hierna kan je bluetooth weer activeren door de OK en P- knop 5 seconden ingedrukt te houden tot het blauwe lampje gaat branden. Bevestig dit met OK en ter bevestiging zal het blauwe lampje gaan knipperen.  Zap even kort heen en weer tot het groene lampje ter bevestiging knippert. 

Hierna zou je dan nog wel je afstandsbediening opnieuw moeten koppelen met je TV, deze stappen kun je vinden op kpn.com/afstandsbediening.