Skip to main content

We zijn gisteren overgestapt op een ander abonnement en nu hebben we geen tv meer. Hij geeft storingscode 301 aan. Bellen met KPN heeft geen zijn want je krijgt niemand aan de lijn. Dan krijg je een sms met verwijzing naar de website waar op staat hoe het op te lossen. Maar dit hebben we allemaal al geprobeerd. Waarom is het zo moeilijk om iemand aan de lijn te krijgen? 

Dat is niet zoals het hoort. Is de ontvanger direct met een kabel aangesloten op de experiabox of zit er iets tussen zoals een draadloos verbindingsset of een switch?


Hoi @HartmanM. Welkom op het KPN Forum! Wat vervelend dat je op dit moment geen tv kan kijken. Wanneer je de foutcode te zien krijgt betekend dat jouw tv-ontvanger zijn software niet kan inladen. Joep1965 stelt de vraag hoe de tv-ontvanger is aangesloten. Zou je hier een antwoord op willen geven? Op de pagina ‘Foutcode 300, 301, 307, 840, 841 of 845 Interactieve TV oplossen’ kan je bekijken hoe je dit probleem kan verhelpen. Als dit het probleem niet verhelpt, laat dan jouw gegevens achter op het KPN Forum Profiel. Dan kunnen wij het verder voor jouw uitzoeken.


Beste @HartmanM, ik zie dat je niet meer gereageerd hebt, dus ik hoop dat alles in orde is. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat je het dan weten?


Reageer