Skip to main content

Goedendag,

Op het tv kastje wordt de ingestelde zeker niet meer getoond. Dit was eerder niet. Andere kastjes in huis laten nog wel het nummer zien.

 

Ook heb ik op dit kastje vele malen met een 303-foutcode. Op andere plekken in huis niet.

 

Moet dit kastje wellicht vervangen worden?

Hoi VanderSterre, het is natuurlijk wel zo handig om te weten naar welke zender je zit te kijken. Er zijn meer signalen over binnengekomen en het kan inderdaad voorkomen dat de ene ontvanger er wel last van heeft en een andere niet. De specialisten verwachten dat dit met een volgende update is opgelost. Dat er geen zender op het display staat heeft verder dan ook niets met de foutmelding te maken. Code 303 komt normaal naar voren als het modem en de tv ontvanger geen verbinding met elkaar hebben. Mocht de ontvanger via een draadloze verbindingsset zijn aangesloten, zorg er dan voor dat de adapters rechtstreeks en alleen op het stopcontact zitten. Loop anders de stappen hier: foutcode op onze website eens langs. 


Beste @Robin_ ,

Dan wacht ik de update met smart af :)

 

De 303 komt bij deze ontvanger voor. Het stappenplan is zinvol voor de korte termijn. Dat lost het altijd wel op om even uit en aan te zetten.

Maar dat neemt niet weg dat dit rete irritant is om dit continue te moeten doen/ herhalen.

Hoe sluit je uit of bepaal je of het kastje defect is?


Het lijkt me zeker irritant om telkens een foutmelding te krijgen. Je kunt de ontvanger als boosdoener uitsluiten door ze onderling eens om te wisselen. Als die van boven ineens beneden de foutmelding krijgt, dan weet je dat het in de verbinding er naar toe zit :wink:


Reageer