Skip to main content

Je hebt vast wel eens het ‘berichten’ envelopje gezien in het menu van je TV+ Box. Als je via het ‘huisje’ op de afstandsbediening naar het startscherm gaat, dan zie je het envelopje rechtsboven verschijnen. We gebruiken dit envelopje om jou berichten te sturen over onze diensten en producten. Over deze berichten hebben we een aantal vragen!

 

Laatst hadden we het al over het geven van toestemming om berichten te mogen ontvangen op jouw tv-ontvanger. We zien dat veel mensen toestemming geven, maar deze berichten vervolgens niet lezen. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe dit komt én hoe we ervoor kunnen zorgen dat je als klant toch alle informatie krijgt. Staat het envelopje bijvoorbeeld op een verkeerde plaats? Is deze te klein? Is het onduidelijk wat het envelopje betekent? Wil je helemaal geen informatie via de TV+ Box ontvangen?

 

 

We willen onze dienstverlening graag verbeteren. Hiervoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Heb jij een TV+ Box? En heb je 5 minuten tijd om onderstaande vragenlijst in te vullen? Zo hopen we je in de toekomst nog beter te kunnen informeren! Je hebt tot woensdag 24 juli 2024 (en niet tot 22 juli, zoals in de vragenlijst staat) om de vragenlijst in te vullen. Bedankt!

 

Help mee