Skip to main content

Gisteren opgenomen “VT wonen weer verliefd op je huis” . Vandaag terug willen kijken. Nu blijken er maar 18 minuten van het prograama te zijn opgenomen. Ook bij terugkijken is de programmaduur maar 18 minuten.  Wat gaat u hier aan doen!!!

Hi @JLC, irritant dat je niet 't hele programma kan kijken. Ik begrijp dat 't niet alleen gebeurt bij de opname maar ook als je het programma terugkijkt. Er is een storing mee geweest die inmiddels opgelost is. Het gaat om het programma dat zondag op SBS6 was, toch? Als ik 't nu zelf test, ziet het er goed uit, het programma wordt ook weergegeven als meer dan een uur. Is dat bij jou ook het geval, of gaat 't nog niet goed? Ik hoor het graag van je.


Beste Alexandra, dak voor je bericht. Ik zie bij mijn opnames nog steeds de korte opname. Ik kan nu op mijn TV het programma wel helemaal terugkijken,. Nadeel is wel dat je dan niet kunt vooruitspoelen. 


@JLC Graag gedaan! Fijn dat terugkijken weer goed gaat, het nadeel is inderdaad dat je dan niet kan doorspoelen. De opname maakt dus nog geen verschil. Ik kan het even doorgeven aan een specialist. Als je dat wilt, vul je dan je gegevens in je forumprofiel in, en geef je een seintje zo gauw je dit hebt gedaan? 


Probleem is opgelost. hoef verder geen actie van KPN.