Skip to main content

Goedenavond , ook hier sinds in gebruik name glasvezel geen HD meer, probleem bekend bij klantenservice inmiddels kastje voor televisie gewisseld maar lost niet op . kan iemand adviseren svp ?

 

Admin: eigen topic voor je aangemaakt

Welk type ontvanger heb je?


Ik zie de volgende kenmerken HMB2260V2


Hallo @odur, goed dat je ons gevonden hebt. Je kunt dus niet meer in HD kijken sinds je glasvezel hebt. Het klinkt alsof er achter de schermen een switch verkeerd staat, waardoor je alleen in SD kwaliteit kunt kijken. Ik kijk daarom graag even met je mee. Zou je je forumprofiel willen aanvullen met je postcode, huisnummer, geboortedatum en klantnummer? De gegevens in jouw profiel zijn alleen zichtbaar voor jou en de moderators. Geef je hier een seintje als je jouw profiel hebt ingevuld?


Goedemorgen Denise profiel is aangevuld hoor !

 


Ik zie dat je met jouw profiel gewoon HD zou moeten kunnen ontvangen. Voor de zekerheid heb ik HD even uit- en aangezet.

Mocht dit niet helpen, dan zullen we het ergens anders moeten zoeken. Wat zie je als je de instellingen via het TV menu zelf wilt aanpassen? Krijg je een foutmelding als je HD daar aanzet?


Hoi Elise. ook dat mocht niet baten … geen foutmeldingen, ik zie ook in de zenderlijst geen HD verschijnen. groetjes Bart


Hoi Elise. ook dat mocht niet baten … geen foutmeldingen, ik zie ook in de zenderlijst geen HD verschijnen. groetjes Bart

Als je bij de ITV box Menu-> Instellingen->Beeldscherm gaat wat staat er dan bij Best mogelijke kwaliteit ?

 


Daar staat HD standaard

 


Ik ben bang dat ik dit niet voor je kan oplossen. :slight_frown:  Ik heb daarom een specialist gevraagd om hier samen met jou naar te kijken. Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen.