Skip to main content

Vandaag, bij het proberen terug te kijken naar de film Allied op Spike, verschijnt een duur en tijden van 00.00 op de blauwe balk op tv en enkele tellen later wordt het scherm en de box zwart. De afstandsbediening heeft geen effect meer en alleen uitzetten van de box helpt. Andere programma's terugkijken op Spike of andere zender gaat wel goed.

Hallo @Soraya1201 Dat is een gekke melding. Het gebeurde alléén bij dit programma? Had je het opgenomen of probeerde je terug te kijken? Heb je nadien nog weer problemen ervaren? 


Alleen bij dit programma. En bij terugkijken, dus groene knop. Verder geen problemen, maar iets in de instellingen van die film, maakt dat de software crasht. Weet niet of het nu nog te reproduceren is, want na 7 dagen is die verdwenen. 


Dat is heel raar en ik heb niet direct een verklaring voor je. Het is inderdaad erg lastig om nu nog na te gaan, omdat we het niet meer kunnen reproduceren. 😞 Ik hoop dat het niet nog eens gebeurd, maar trek gerust aan de bel als het wel plaatsvindt. 


Reageer