Skip to main content
Beantwoord

Volgens WiFimanager is de verbinding goed, maar niet op de bovenverdieping

  • 13 August 2024
  • 1 reactie
  • 30 keer bekeken

Ik heb de sterkte van de Wifi getest, maar volgens de Wifimanager is alles ok, maar het signaal op de bovenetage is slecht. Komen wij aks trouwe KPN klant in aanmerking voor 2 stuks gratis versterkers?

Hallo @Wifiversterken ,

Mogelijk heb je in de WiFi-manager een aanbod gezien om ze met korting aan te schaffen. 
 

KPN verstrekt deze SuperWifi niet gratis aan bestaande klanten. 

Dit betreft namelijk een zogeheten welkomstactie. Welke welkomstactie ze hebben, verschilt. De ene keer krijg je als nieuwe klant korting op jouw abonnement, dan krijg je een gratis starterspakket SuperWifi, en soms kan je als nieuwe klant kiezen tussen verschillende welkomstcadeaus. Iedere klant krijgt bij aanmelding een welkomstcadeau. Dus ook jij hebt die gehad toen je klant werd.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat je ook als trouwe klant graag een goede wifi verbinding wilt, heel begrijpelijk. Nu is het alleen zo dat wifi lastig te garanderen is, omdat wifi erg afhankelijk is van omgevingsfactoren. KPN heeft daarom de Wifi Manager ontwikkeld. De Wifi Manager is een online tool die je vanaf een laptop of mobiele telefoon kunt doorlopen in je huis om te kijken hoe je wifi is, en of die verbeterd kan worden. Mocht daaruit blijken dat SuperWifi punten nodig zijn voor een goede wifi, dan kun je deze via de Wifi Manager met korting aanschaffen. Dit is echter geen garantie, dit hangt dus af van het resultaat van de Wifi Manager. Meer informatie over wat de Wifi Manager is en doet vind je in ons Wifi Manager topic


Reageer