Skip to main content

Hallo, ik ben dit onderwerp diverse keren tegengekomen in het forum en dacht dat het inmiddels wel opgelost zou zijn. Nog niet dus, want sinds twee maanden speelt dit probleem bij mij.  Er wordt sinds oktober door KPN een bedrag gefactureerd (eerst €9,99, nu €10,99) voor ‘online aankoop’ van een Spotify Premium abonnement, terwijl ik dat niet heb afgesloten. Dat zit nl. al in mijn KPN Thuis abonnement (gratis…).

Heb al diverse keren contact gehad met “support” van KPN en Spotify en beide wijzen naar elkaar. Ik heb echt geen idee hoe ik dit moet stoppen. KPN heeft het bedrag één keer gecrediteerd, maar op de laatste factuur stond het er meteen weer bij…

Zoals aangegeven lees ik in andere threads op dit forum dat het probleem bij KPN zou liggen of zou hebben gelegen en niet bij Spotify…

Weet iemand een oplossing?

Hoi @Henk V., niet fijn dat je er niet uit komt met Spotify als online aankoop op je factuur. Goed dat je het aankaart.

Fijn dat je gegevens al in je forumprofiel staan, ik heb ze erbij gepakt. Ik zie inderdaad wat je bedoelt, gratis inbegrepen Spotify in je abonnement en daarnaast de online aankoop. Ik heb een melding aangemaakt en doorgezet naar onze specialisten. Zij kijken het na en nemen binnen enkele dagen contact met je op om je verder te helpen. Ik hoor graag hoe het is afgelopen.


Update 15-01-‘24.

Ergens in december een lang telefoongesprek gehad met iemand van de KPN klantenservice. Men verzekerde mij dat alles op de factuur van januari rechtgezet zou zijn. En het te veel betaalde bedrag gecrediteerd. 
Op de factuur stond inderdaad geen bedrag meer voor ‘online aankoop’ van Spotify maar de creditering van december ontbrak nog.

Wederom de klantenservice gebeld en men verzekerde me alweer dat alles in februari rechtgezet zou zijn. Ben benieuwd…