Skip to main content

Onze woning is verhuurd aan expats. Huurder had op het vorige adres KPN en wij als eigenaar hadden zelf KPN als provider. Huurder had de verhuizing gemeld en deze zou 6 januari actief worden. Er is iets mis gegaan met het overzetten en nu moet er een monteur komen, deze komt pas over 8 dagen (maandag al gebeld). Eén van de huurders is door zijn baan afhankelijk van internet. Huurder komt zelf niet verder door te bellen met KPN. Als eigenaar hebben wij gebeld met KPN om de boel te bespoedigen maar dat mag weer niet ivm AVG. Het moet toch mogelijk zijn om dit sneller te realiseren? Iemand een tip?

Wat zuur dat het zo mis is gelopen @Laslego 😕

Wat betreft de monteursafspraak moet ik vrij kort zijn: deze afspraak zal zijn gemaakt op het eerste moment dat er een monteur beschikbaar was, en het zal dus niet mogelijk zijn om een afspraak op een eerder moment te plannen.

Wél hoort er bij een verhuizing die niet op het juiste moment doorgevoerd kan worden door een fout van onze kant, de mogelijkheid te zijn om een noodoplossing aan te vragen. Ik wil je huurder dan ook aanraden om nog een keer te bellen met 0800 - 0402 en daar om te vragen!


Dankjewel! Nog 1 telefoontje gedaan en KPN heeft de huurder geholpen met een noodoplossing.