Skip to main content

Hallo daar!  Ik heb enige tijd geleden een folder in de deur gekregen dat er in Hoogkarspel glasvezel aangelegd zou worden, nu hebben de nieuwere wijken dit allemaal al gekregen, maar de oudere sukkelen nog steeds door met de oude dsl aansluiting.  Dit betekend ook dat ik voor 30 mb snelheid betaal, maar op zijn gunstigst als alles plat ligt in mijn huis, mijn maximum snelheid 15 mb is, en dat is bekabeld. hebben jullie enig indicatie of idee van wanneer de oudere wijken ook glasvezel gaan krijgen?

Hallo @nick kroon , via onderstaande sites kun je precies zien wat er (in de naaste toekomst) op jouw adres geleverd kan worden:

https://kpn-compleet-fpi-info.fourstack.nl/

en bij

https://www.kpnnetwerk.nl/

bij de laatste kun je je op een gratis nieuwsbrief abonneren zodat je als eerste weet als er in jouw straat/wijk iets gaat veranderen.

 


U heeft waarschijnlijk een folder gekregen dat u zich kon aanmelden voor glasvezel. Heeft u dat gedaan? Was de folder misschien van E-fiber?


nee, dat denk ik niet, als ik het op de e-fibre site nakijk komen ze sowieso voorlopig niet hier. Het kwam bij KPN vandaan.  


Hoi @nick kroon, welkom bij ons op het forum. Als je jouw postcode invoert op de linkjes die Jan al gaf kan je kijken wat de planning is. Als er op de site van KPN NetwerkNL niets wordt aangegeven, staat jouw adres niet op de planning om aangesloten te worden.