Skip to main content

Van af wannneer kun je je modem en tv aansluiten ons abonnement zou vandaag ingegaan zijn maar het werkt nog niet en het service lampje op de modem brand rood/oranje

Hallo @Bvk2 

 

Als je abonnement op 17 sep 2024 had moeten ingaan dan had het al moeten werken.

Heb je glasvezel of DSL?
Als je DSL hebt controleer dan of er niet ergens anders nog een aansluitpunt aanwezig is, bijvoorbeeld in de meterkast, wellicht werkt die aansluiting wel.

Je kan hier controleren of de aansluitdatum nog steeds klopt, misschien dat het uitgesteld is omdat een monteur nog wat moet omzetten in een wijkcentrale: https://www.kpn.com/service/ugs/bestelling-status

Mocht daar ook 17 sep 2024 staan en het werkt nog steeds niet dan kan je het beste de klantenservice bellen 0800-0402 (ma t/m vr 08:00 - 18:00, za 08:00 - 17:00).

 

Als het om glasvezel gaat ben ik er bang voor dat de werkzaamheden in de wijkcentrale niet zijn afgerond. Je hoort een SMS te krijgen wanneer dat klaar is. Soms staat die opdracht ook niet goed waardoor er nog geen monteur is geweest.

Zoals @GeSp al zegt lijkt klantenservice je het beste hiermee te kunnen helpen, zodat er eventueel een monteurs afspraak kan worden gemaakt.


Reageer